Vero assortiment Efteling

Gertjan Verschuren (directie):
“Snoep en sprookjes… een successtory!”

Knibbel, knabbel, knuisje… wie knabbelt aan mijn huisje…
Wie kan zich niet het magische huisje herinneren vol snoep met die gemene oude heks en die lieve Hans en Grietje? Een nostalgisch tafereeltje in de Efteling waarin snoep en sprookjes op perfecte wijze samenkomen. Een droom voor kinderen, een prachtige herinnering voor volwassenen. Niet verwonderlijk dat de combinatie een succes vormt.
Vanuit deze gedachte benaderde Vero Sweet Presents de Efteling om als eerste licentiehouder een bijzonder snoepassortiment te mogen ontwikkelen in sprookjessfeer.
Top Two Boxes tekende voor de vormgeving. Met het huisstijlhandboek van de Efteling als leidraad creëerden wij, in nauw overleg met Vero, een complete lijn originele verpakkingen met leuke benamingen. Bovendien werd een speciaal sprookjes stickerboek ontwikkeld dat gratis bij Vero producten kon worden verstrekt. Een ontspannen middagje sprookjesbos zorgde hierbij voor de nodige inspiratie bij de teksten. Een intensief traject resulteerde uiteindelijk in een superassortiment dat binnenkort in de winkels ligt.


Bent u ook geïnteresseerd in een vergelijkbaar project? Plaats uw reactie door middel van het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.