Gun jezelf de nacht die je verdient met een comfortabel zijden kussensloop

Hoe goed je slaapt en hoe uitgerust je daarna wakker wordt, hangt voor een groot deel samen met je slaapmateriaal. Een goed matras zorgt ervoor dat je lichaam op de juiste wijze wordt ondersteund en dat zorgt er vervolgens voor dat je lichaam tijdens de nacht goed kan ontspannen. Een slecht matras daarentegen ondersteunt niet goed en dat zorgt ervoor dat je lichaam de hele nacht aan het ‘werk’ moet om je houding als het ware te corrigeren. Rare houdingen zijn daardoor het gevolg en je wordt dan elke ochtend onuitgerust wakker met allerlei pijntjes in je lijf. Een ander belangrijk element dat bijdraagt aan een goede nachtrust is je kussen. Deze dient ook de juiste ondersteuning te bieden. Dat betekent ook dat je andere kussens moet kopen als je op je rug dan wanneer op je zij slaapt. Ook het kussensloop is van belang. Het kussen zelf voorziet je hoofd van de juiste ondersteuning, zodat je niet wakker wordt met hoofdpijn en/of nekklachten. Maar een kussensloop is er juist om je te voorzien van het nodige comfort. Een kussensloop van katoen is echter niet de meest comfortabele optie. Je doet er dan ook goed aan om een zijden kussensloop te kopen bij satinsleepers.nl. Een zijden kussensloop biedt een pluraliteit aan voordelen ten opzichte van een katoenen kussensloop. Ten eerste voelt zijde een stuk prettiger aan. Aangezien je direct met de huid van je gezicht op het kussen ligt, is het wel belangrijk dat het materiaal waar je op ligt lekker aanvoelt. Hoewel katoen op zichzelf zacht is en ideaal voor kleding, is het voor de huid van je gezicht al snel wat ruw. Dat komt omdat je er direct op ligt en er constant direct contact mee maakt. Een katoenen shirt hangt vaak wat losser om je lichaam en kan ook steeds van positie veranderen. Een katoenen kussensloop daarentegen drukt constant tegen je wangen of je haar. Een zijden kussensloop is veel zachter voor het gevoel. Je ligt daarom al snel een stuk lekkerder op een kussen met een zijden kussensloop. Een tweede voordeel is dat zijde veel minder snel warm wordt. Een katoenen kussensloop wordt na een paar seconden al warm en dat vermindert het comfort. Maar het grootste voordeel van een zijden kussensloop is het positieve effect op huid en haar. Door het letterlijk zijdezachte materiaal, heb je geen last meer van de bekende slaapgroeven en slaaplijnen in je gezicht. Als je wakker wordt, dan ziet je gezicht er dus een stuk fleuriger uit. Tevens zal je zien dat je haar niet meer alle kanten uit staat of dat het vol zit met klitten. Het zijden kussensloop zorgt er voor dat je haar de hele nacht soepel blijft. 

Bestel een zijden kussensloop eenvoudig via de site van satinsleepers.nl

Mocht je een zijden kussensloop willen bestellen, dan kan dat gemakkelijk via de site van satinsleepers.nl. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren zoals: 

  • Zilver 
  • Zwart
  • Goud 
  • Roze

Kies je formaat en bestel!

Na de kleur kun je ook aangeven hoe groot het kussensloop moet zijn en daarna kun je het artikel toevoegen aan de winkelwagen en bestellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn