Internet staat onverminderd in de belangstelling van particulieren en bedrijven. Uit gepubliceerde cijfers blijkt dat het aantal mensen met een internetverbinding nog steeds stijgt en het gebruik van internet voor commerciƫle doeleinden een vogelvlucht heeft genomen. Gezien het feit dat informatie via een website heel eenvoudig up-to-date kan worden gehouden en dat adverteren via Internet ten opzichte van advertenties in meer traditionele media relatief goedkoop is, blijkt internet voor bedrijven een interessant medium om snel de juiste doelgroep te bereiken met actuele informatie.

Ook Top Two Boxes heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Naast de ontwikkeling van visueel aantrekkelijke, functionele websites, heeft Top Two Boxes een aantal aanvullende producten ontwikkeld waarmee u uw website optimaal kan laten presteren.

Smart Content System
Een gebruikersvriendelijk systeem waarmee u uw website snel en makkelijk up-to-date kunt houden en online nieuwsbrieven kunt versturen naar diverse doelgroepen. Top Two Boxes heeft, afhankelijk van uw behoefte, speciale SCS-pakketten waarmee de actualiteit van uw website is gegarandeerd. Neem voor meer informatie eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Smart Web Marketing
94% van alle internetbezoekers gebruikt de zoekmachine Google bij specifieke zoekopdrachten. Juist op dit moment (potentiƫle klanten zijn op zoek) is het interessant om goed in de zoeklijsten te presteren. Search Engine Optimization (SEO) zorgt voor een verbetering in de organische zoekresultaten van uw website, via Search Engine Advertising (SEA) wordt uw website ook opgenomen in de gesponsorde links. Top Two Boxes beschikt over verschillende pakketten waarmee u de vindbaarheid van uw website aanzienlijk kunt verbeteren. Tevens is Top Two Boxes erkend Google Adwords Professional. Twee medewerkers van Top Two Boxes hebben met succes het examen Professioneel Google Adverteerder afgelegd. Alle Smart Web Marketing pakketten worden door ons standaard gekoppeld aan het statistiekenprogramma Google Analytics. Hierdoor heeft u ook zicht op het resultaat van uw investering. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u in een vrijblijvend gesprek.

Overige applicaties
Naast het uitgekiende T2b Smart Content System en de Smart Web Marketing pakketten heeft Top Two Boxes nog meer in huis. Diverse multimedia applicaties worden in eigen huis ontworpen en geprogrammeerd van cartoonanimaties, 3D impressies tot en met games, fora en webshops.

Met de nodige expertise in ons bezit is Top Two Boxes niet alleen sterk in het vormgeven en programmeren van deze applicaties. Zeker ook de commerciele inzet van applicaties wordt door Top Two Boxes bekeken, zoals de juist inzet van webshops waarbij gekeken wordt naar het gedrag van een webshopklant. Want met Top Two Boxes weet u waarop u richt. . . .