Wereldwijd geven steeds meer consumenten geld uit op internet. Nederlandse online winkels hebben dit jaar 19 procent meer omzet gedraaid dan vorig jaar. De stijgende omzetten zijn een direct gevolg van vertrouwen en tevredenheid van de online webwinkels.

Wij bouwen voor u een professionele webshop die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften! Al onze webshops worden zoekmachine vriendelijk opgebouwd, waardoor u makkelijk kunt worden gevonden in zoekmachines. De gebruiksvriendelijkheid en de look en feel is voor ons zeer belangrijk voor een goede indruk naar de gebruiker. U heeft onbegrensde mogelijkheden om uw eigen layout te bepalen. Elke professionele webshop wordt gebouwd met eenvoudig Content Management Systeem. Producten, klanten, orders en meer beheert u daardoor zeer eenvoudig zelf.

Uiteraard is het erg belangrijk dat u bezoekers naar uw webshop moet krijgen, en daarnaast ervoor zorgen dat dit ook de bezoekers zijn die op zoek zijn naar uw producten. Iedere webshop die wij bouwen wordt optimaal ingericht voor Google, zodat al uw producten in de index gezet worden. De webshops van Top Two Boxes kunnen uitgebreid worden met de onderstaande elementen:

  • Nieuwsbriefapplicatie
  • Productfeeds koppelen aan Google Merchedise Center
  • Ondersteuning bij zoekmachine marketing
  • Google Adwords campagne