Zelf bedrijfspand plaatsen op funda?

Heb jij een pand dat jij zou willen verkopen of verhuren aan een bedrijf? Dan kun je zelf je bedrijfspand plaatsen op funda! Veel mensen denken dat dit niet mogelijk is, dat deze website enkel geschikt is voor het plaatsen van particuliere woningen. Maar tegenwoordig is er ook een speciaal gedeelte voor zakelijke klanten, namelijk Funda in Business. Steeds meer mensen maken hier gebruik van en het is daardoor ook een heel geschikte manier om jouw pand onder de aandacht te brengen. Je kunt zelf je bedrijfspand plaatsen op funda als je wilt verkopen, maar ook als je wilt verhuren.

Zelf bedrijfspand plaatsen op funda?

Voordelen van Funda in Business

Waarom zou je nu kiezen voor zelf een bedrijfspand plaatsen op funda? Waarom niet kiezen voor een andere manier van verkopen of verhuren? Het grote voordeel van Funda in Business is dat je hier meteen een hele grote markt mee bereikt. Natuurlijk kun je ook via een makelaar je pand aan gaan bieden, maar in veel gevallen bereik je daar alleen mensen mee die in dezelfde regio zitten. Het bereik van makelaar is over het algemeen gewoon een stuk kleiner. Een ander voordeel van zelf het bedrijfspand plaatsen op funda is dat jij dan zelf alles naar jouw wensen in kunt vullen. Als eigenaar van het pand weet je natuurlijk als geen ander wat de voordelen ervan zijn en dat stelt jou in staat om potentiĆ«le kopers of huurders te overtuigen van jouw pand. Je bent zelf uitstekend in staat om de diverse ruimtes te beschrijven en de mogelijkheden voor toekomstige gebruikers te schetsen. Door zelf je bedrijfspand te plaatsen op funda kun je bovendien de kosten van een makelaar besparen. En kosten besparen is natuurlijk iets dat iedere ondernemer goed in de oren klinkt.

Hulp bij zelf bedrijfspand plaatsen op funda

Wil jij zeker weten dat je er aan denkt om alle belangrijke zaken in te vullen als je kiest voor zelf je bedrijfspand plaatsen op funda en wil je wat ondersteuning hierbij hebben? Dan kun je de hulp inschakelen van DeBedrijfsmakelaar.nl. Zij bieden jou verschillende mogelijkheden, zij kunnen bijvoorbeeld voor jou het pand plaatsen of zij kunnen jou ondersteunen hierbij. Het zal voor zich spreken dat ondersteuning goedkoper is dan wanneer je het hele proces uit zou besteden aan een makelaar. Het prettige is dat zij meteen laten zien wat zij voor jou kunnen betekenen en wat alles kost. Zo kun je bij hen bijvoorbeeld kiezen voor:

  • het plaatsen van jouw pand op DeBedrijfsmakelaar.nl
  • het plaatsen van de advertentie op Funda in Business
  • fotografie voor goede foto’s van het pand
  • koppeling met sociale media
  • verkoopwaardebepaling
  • raamposters

Daarnaast bieden zij ook nog mogelijkheden tot het opstellen van de huur- en koopovereenkomsten. Je kunt zelf aanvinken welke opties jij wilt gebruiken en de prijs staat er meteen bij, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Bij DeBedrijfsmakelaar.nl werken uiteraard gecertificeerde makelaars, dus je kunt er op rekenen dat alles op de juiste manier uitgevoerd wordt, ook als je hen alleen voor wat ondersteuning inschakelt. Wil jij dus zelf bedrijfspand plaatsen op funda in business? Kijk dan zeker eens wat DeBedrijfsmakelaar.nl voor jou kan betekenen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn