Balans: hét schoonmaakbedrijf Amsterdam  

Schoonmaakbedrijf Amsterdam Balans biedt haar grote klantenkring al 35 jaar uitstekende schoonmaakservices. Voor alle soorten ondernemingen en organisaties hebben wij diensten die zijn afgestemd op uw specifieke schoonmaakbehoeften. Met ruim 400 schoonmaakprofessionals in dienst kunnen we tegemoet komen aan sterk uiteenlopende wensen en bedienen wij het gehele schoonmaakspectrum. Variërend van kleinschalige gespecialiseerde reiniging tot grootschalige schoonmaakklussen op bijvoorbeeld festivals en evenementen: Balans heeft jarenlange expertise opgebouwd op elk van deze gebieden. Actief in Noord- en Zuid- Holland en in Utrecht heeft Balans inmiddels vele tevreden klanten bijgestaan. We zijn al jaren een vertrouwde en gewaardeerde naam in de schoonmaakbranche. Wij zijn erg trots op de succesvolle samenwerkingsverbanden die wij hebben mogen aangaan met enkele van de meeste aansprekende organisaties in deze provincies. Wij hechten aan een duidelijke, transparante en persoonlijke manier van communiceren met onze opdrachtgevers en denken graag met hen mee. Ook als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam is Balans uw beste keuze. Schroom niet om via balansschoonmaak.nl contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte van ons schoonmaakbedrijf Amsterdam. 

Schoonmaakbedrijf Amsterdam voor iedereen 

Als schoonmaakbedrijf Amsterdam zijn wij ons bewust van het grote belang van goede hygiëne in omgevingen waar mensen werken, naar school gaan, medisch verzorgd worden of van hun vrije tijd genieten. Een esthetische, ordelijke en schone leefomgeving bevordert het gevoel van welbevinden, vergroot de productiviteit en komt de gezondheid ten goede. Hygiëne is, zeker daar waar kwetsbare mensen verblijven, van levensbelang. Wij van schoonmaakbedrijf Amsterdam nemen hierin uitdrukkelijk onze verantwoordelijkheid. Dit is weerspiegeld in onze bedrijfsvoering. De verschillende branches waarin ons schoonmaakbedrijf Amsterdam actief is, vergen allemaal een andere aanpak: 

  • Medische instellingen en zorgcentra
  • Sportcentra
  • Kinderdagverblijven
  • Onderwijsinstellingen
  • Kantorencomplexen etc. 

Hiertoe heeft Balans schoonmaakprogramma’s en protocollen ontwikkeld voor de specifieke omstandigheden die in deze verschillende omgevingen gelden. Gespecialiseerde schoonmakers doorlopen op onderzoek en expertise gebaseerde schoonmaakprogramma’s en gebruiken professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen, om tot de best mogelijke resultaten te komen. Op deze manier hopen we bij Balans bij te dragen aan een gezonde leefomgeving voor iedereen. Het belang dat wij hechten aan de kwaliteit van onze diensten komt ook tot uitdrukking in ons personeelsbeleid. Onze werknemers hebben allemaal zowel een interne als externe vakspecifieke opleiding afgerond en worden doorlopend getoetst en bijgeschoold. Onze mensen hebben oprechte passie voor het vak en streven naar persoonlijke en open communicatie met opdrachtgevers. Schoonmaakbedrijf Amsterdam Balans hecht groot belang aan het creëren van zakelijke relaties waarin respect en vertrouwen centraal staan.

Duurzaam Schoon

In het verlengde hiervan ligt ook de zorg die wij als bedrijf dragen voor het milieu. Als schoonmaakbedrijf Amsterdam maken wij geen gebruik van producten die een gevaar kunnen vormen voor onze natuurlijke omgeving en wat dit betreft dragen wij een duidelijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om onze impact op de natuur dus zoveel mogelijk te beperken gebruiken we bij Balans duurzame schoonmaakmiddelen en materialen. Daarnaast worden onze werknemers opgeleid zo natuurbewust mogelijk te werken, bijvoorbeeld door goed te waken voor overdadig waterverbruik en een correcte verwerking van chemicaliën. Onze werknemers dragen bovendien duurzame bedrijfskleding. Waar het ten slotte allemaal om gaat voor Balans is dat u als klant tevreden bent en dat wij bij kunnen dragen aan een gezonde, succesvolle samenleving. Welke schoonmaakwensen u ook heeft, door onze jarenlange ervaring in alle facetten van de branche, bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Ongeacht de locatie, het type object of de overige omstandigheden, wij beschikken over de benodigde kennis, mensen en middelen. Op onze website: balansschoonmaak, kunt u meer informatie vinden en contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn