Ben je op zoek naar een uitdagende Java vacature? 

Heb jij een diploma softwareontwikkeling? Ben je handig met Java en programmeer je graag? Dan ben je misschien wel op zoek naar een uitdagende Java vacature. Ik was ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk heb ik de perfecte Java vacature gevonden via Java Professionals. 

Vind de perfecte Java vacature via Java Professionals 

Ik ben zelf nooit werkzaam geweest in de ICT. Ik heb wel een ICT-diploma, maar heb dat eigenlijk nooit echt kunnen gebruiken. Ik heb tijdens mijn ICT-opleiding altijd een bijbaan gehad in callcenters. Klantenservice werk is namelijk uitstekend te combineren met een studie. Je kunt er in de avonden en in de weekenden werken en het werk betaalt beter dan de horeca of de supermarkt. Gedurende mijn opleiding heb ik dus altijd klantenservice werk gedaan bij verschillende bedrijven. Toen ik echter ging afstuderen, moest ik stoppen bij de klantenservice. Ik moest namelijk op afstudeerstage en mijn scriptie schrijven. Dat nam ontzettend veel van mijn tijd in beslag, waardoor ik er niet meer naast kon werken. Toen ik eindelijk mijn diploma had gehaald, mocht ik helaas niet blijven werken bij het bedrijf waar ik stage had gelopen. Daar hoopte ik echter wel op. Omdat ik dus niet bij dat bedrijf kon blijven, moest ik op zoek naar ander werk. Ik kon natuurlijk niet thuis blijven zitten en niets doen. Aanvankelijk was ik op zoek naar een Java vacature, omdat Java het gebied is waar ik op heb gespecialiseerd als het gaat om softwareontwikkeling. Een geschikte Java vacature heb ik helaas niet kunnen vinden, waardoor ik dus maar terug ben gegaan naar het callcenter waar ik eerst werkte. Het was een vertrouwde omgeving waar ik graag kwam, maar het was uiteindelijk toch niets voor mij om dit werk fulltime te gaan doen. Ik had het idee dat ik er niet zo goed kon presteren als ik eigenlijk zou kunnen bij een bedrijf waar ik werk kon doen dat ik wel echt leuk vond. Mijn ambities lagen immers niet bij de klantenservice. Ik heb nog lang gezocht naar een leuke en uitdagende Java vacature. Uiteindelijk kwam ik uit bij Java Professionals. Zij zijn een bureau dat gespecialiseerd is in het samenbrengen van Java ontwikkelaars en bedrijven. Zij zijn een uitstekend bureau door hun unieke aanpak: 

  • Puur gericht op het Java-specialisme 
  • Persoonlijke aandacht op maat 
  • Uitgebreide kennis en ervaring 

Ik heb me via https://www.java-professionals.nl/ meteen ingeschreven. Ik uploadde er mijn cv en wachtte hun reactie af. Binnen enkele dagen kreeg ik reactie op mijn cv en werd ik uitgenodigd om wat vragenlijsten in te vullen. Deze vulde ik in en stuurde ze terug naar Java Professionals. Enkele dagen later kreeg ik een van de recruiters aan de telefoon. Zij vertelde mij dat ze een interessante Java vacature voor mij had gevonden. Het ging hier om een Java vacature bij een bedrijf bij mij in de buurt en ze kon voor mij voor de volgende dag al een gesprek regelen. De volgende dag kon ik op gesprek komen en de werkgever was al meteen enthousiast over mij. Andersom was ik dat ook over het bedrijf. Ik kon de week daarop meteen aan de slag en heb sindsdien een toffe nieuwe baan waar ik mij helemaal thuis voel. 

Schrijf je nu in 

Als jij ook op zoek bent naar een toffe Java vacature, kijk dan https://www.java-professionals.nl/vacatures/ voor alle beschikbare vacatures. Je kunt je tevens inschrijven bij Java Professionals en dan nemen zij contact met je op als zij een passende vacature voor jou hebben gevonden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn