Bestel hier de juiste Makita acculader

Of u nu een nieuwe accu of een acculader nodig hebt voor uw boormachine, cirkelzaag of spijkerpistool, bij ons zult u het kunnen vinden. Want we verkopen accu’s van 4,8v tot 36v dus voor zowel het lichte als het zware werk kunt u op ons rekenen. We zetten overigens alles op alles om zowel uw bestelling op tijd te leveren als onze assortiment te updaten naar de huidige modellen van Makita en andere elektronicabedrijven die zijn gespecialiseerd in accuboormachines en dergelijke. Dus neem eens een kijkje op onze website als u benieuwd bent welke varianten van de accu wij op dit moment aanbieden voor Makita gereedschap. Op accu-machine.nl krijgt u niet alleen waar voor uw geld, u krijgt ook nog eens een originele accu of acculader. Dat betekent dat u de kwaliteit in huis haalt die u gewend bent. Daarnaast is het voor de brandveiligheid ook van harte aanbevolen om een originele back-up accu te kopen in plaats van een wellicht goedkoper en daarom ogenschijnlijke betere optie. De paar euro extra zijn meer dan de moeite waard. Zo is uit onderzoek gebleken dat inferieure namaakopladers extreem brandgevoelig zijn, zeker als u ze te lang in het stopcontact laat zitten. U wilt er niet aan denken wat voor gevolgen dat kan hebben! Dus u begrijpt dat dit een belangrijke reden voor ons is geweest om hoofdzakelijk origineel materiaal uit de fabrieken van Makita en andere A-merken aan te bieden.

Zoekt u een accu van Makita? We helpen u graag verder

Hebt u de accu al gevonden en is het de hoogste tijd om de bestelling af te ronden? Of weet u niet helemaal zeker of u het juiste voltage accu van Makita hebt aangevinkt? Mocht u een verkeerde bestelling hebben gemaakt dan hebt u gelukkig altijd nog 14 dagen retourrecht. In dit geval is het ook geen verkeerd idee om even uw vragen te stellen aan onze klantenservice. Telefonisch staan ze tijdens kantooruren voor u klaar en u kunt hen tevens mailen door onder andere het digitale contactformulier ingevuld naar ons op te sturen.

  • Hebt u een keuze kunnen maken? gaat het niet om een enkele accu van Makita maar wilt u er meerdere omdat u bijvoorbeeld iedere werknemer van uw aannemersbedrijf wilt voorzien van een extra accu? Ook dergelijke bestellingen kunnen we moeiteloos verwerken want we hebben alle afgebeelde producten steevast op voorraad in groten getale.
  • Vul vervolgens uw bedrijfsgegeven, adresgegevens en contactgegevens in,
  • En dan kunt u het bedrag ten slotte overmaken door gebruik te maken van een online betaalsysteem. U bent ongetwijfeld wel bekend met iDEAL, PayPal of de creditcard.

Nadat u deze artikelen van Makita of van een ander merk zoals DeWalt, Festool of Dremel hebt besteld, ontvangt u een bevestiging in uw inbox. Het zal niet lang duren voordat de accu’s uw kant op komen. Uiteraard krijgt u ook dan een mailtje van ons.

Kijkt u ook even bij onze diverse gereedschappen?

Naast al deze opladers van Makita verkopen we tevens een keur aan handgereedschappen. Handig om direct mee te bestellen want ook deze prijzen liegen er niet om. U betaalt overigens slechts €2,95 aan verzendkosten dus ook dat is de moeite meer dan waard. Wist u trouwens dat u op maandag tot en met vrijdag van 16:00 uur tot 19:00 uur bij ons terecht kunt om uw bestelling af te halen? Dan hoeft u dus geen verzendkosten te betalen en u hoeft niet een dag te wachten. Geef dit eventueel aan tijdens het maken van een online bestelling. Dan zien we u wellicht vanavond al in Loenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn