Bestel hier uw borduurpakketten van hoge kwaliteit

Bent u dol op handwerken? Hebt u dat van uw oma geleerd of van uw eigen moeder? Of bent u een man die op zoek is naar borduurpakketten? Of u dit nu zelf doet of op zoek bent naar een leuk cadeautje voor iemands verjaardag, met onze borduurpakketten kunt u zeker aan komen zetten. En het voordeel van deze pakketten is natuurlijk dat u direct kunt beginnen. Want deze borduurpakketten zijn gevuld met:

  • De garen en de stoffen,
  • De naalden,
  • En het patroon zodat u weet wat u moet doen.

U hoeft zich helemaal niet aan het patroon te houden. Als u als ervaren borduurster zelf wel weet hoe u dit moet doen dan kunt u ook prima zelf uw figuren en dessins maken. Mocht u daarom trouwens helemaal niet op zoek zijn naar borduurpakketten maar eerder naar losse artikelen dan zult u bij de handwerk-hobbyzaak.nl wederom slagen. Wij zijn van alle markten thuis en bieden u naast een keur aan borduurartikelen tevens vele andere handwerkpakketten en accessoires aan. Houdt u bijvoorbeeld meer van breien, van haken of maakt u uw eigen kleren? Kijk dan niet alleen onder de categorie “borduren” maar geef de categorie “fournituren” ook een kans. Reken er wederom maar op dat we producten van uw vertrouwde merk kunnen leveren tegen uiterst scherpe prijzen. Want u wilt niet alleen maar online bestellen omdat u dan de deur niet uit hoeft, u wilt tevens kunnen profiteren van onze lage prijzen! Maar dat betekent zeker niet dat de kwaliteit er onder te lijden heeft.

De bekende merken die borduurpakketten maken verkopen wij hier

Stel dat u één van onze borduurpakketten wilt kopen, hoe gaat u dan eigenlijk te werk? In de volgende simpele stappen kunt u er zelf voor zorgen dat u morgen al over deze borduurpakketten kunt beschikken:

  • Kijk eerst op de website en selecteer de borduurpakketten die u wilt kopen. Klik eerst op het merk en zoek dan de designs uit die u leuk lijken. U ziet per artikel wat het kost en wat er in het pakket zit aan accessoires,
  • Dan geeft u uw adres- en contactgegevens op door het in te vullen in het bestelformulier,
  • U hoeft nu alleen nog maar te betalen en dat kan in zijn geheel digitaal en wel door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of bijvoorbeeld uw creditcard.
  • Dan is de bestelling voltooid en krijgt u een bevestiging in uw inbox. We houden u natuurlijk ook op de hoogte van de status van de bestelling. Reken er maar op dat we een bezorging van gemiddeld een werkdag hanteren.

U leest het, borduurpakketten bestellen is uitermate eenvoudig. Het is trouwens ook mogelijk om een account aan te maken. Handig als u hier nog een keertje terug wilt komen als u een bol wol wilt kopen of iets dergelijks. Daarnaast kunt u nu ook een verlanglijstje maken en bijhouden!

U kunt uw garen en stoffen ook los bestellen

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Klim dan in de pen en stuur een e-mail. We zijn tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar. Handig als u wilt weten of we bepaalde borduurpakketten op voorraad hebben. Ten slotte raden we het u aan om zo nu en dan eens tussen de bestsellers te kijken. Dan blijft u op de hoogte van de laatste trends en modeverschijnselen. Ook hebben we een aparte sale-pagina in het leven geroepen waar u met nog meer korting onder andere borduurpakketten kunt bestellen. Meldt u bijvoorbeeld aan voor de gratis nieuwsbrief, dan mist u geen enkel nieuwtje en update meer. Kijkt u ook eens op handwerk-hobbyzaak.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn