Bestel wellness kerstpakketten op maat

kerstpakket.nl - KerstpakkettenWilt u uw werkgevers dit jaar met kerst eens wat ontspanning geven? Kies dan voor een van de wellness kerstpakketten van Kerstpakket.nl. Op deze website vindt u uiteenlopende soorten kerstpakketten. Van eten tot wijn, en van speelgoed tot leuke hebbedingetjes voor tijdens het reizen. Bij Kerstpakket.nl hebben ze het allemaal. Een kerstpakket bestaat vaak uit dezelfde soort dingen. U vindt er vaak etenswaren in, misschien een flesje wijn en wat leuke frutseltjes om bijvoorbeeld mee te koken. Bij Kerstpakket.nl pakken ze dat anders aan. Daar verzorgen ze de kerstpakketten zo dat er voor iedereen wat tussen zit en dus bij veel mensen zal passen. Daarnaast is het ook mogelijk om de pakketten zelf samen te stellen. Zo kunt u het helemaal persoonlijk maken en dat is bij een kerstpakket wel zo leuk. Gaat u dit jaar voor de wellness kerstpakketten? Dan heeft u verschillende prijscategorieën waar u uit kunt kiezen.

  • € 4 tot € 8
  • € 8 tot € 10
  • € 10 tot € 13
  • € 13 tot € 20

U kunt dus zelf bepalen hoeveel u uitgeeft aan het kerstpakket. Bij de laagste prijscategorie vindt u leuke cadeautjes als een mandellini, verzorgingsproducten of een thema-pakketjes als “frisse voeten”. Bij de hogere prijscategorieën vindt u kerstpakketten met meer producten er in. Wilt u dus een iets uitgebreider pakket geven? Dan vindt u een aantal hele leuke en passende keuzes op de website Kerstpakket.nl. Wilt u liever zelf een pakket samenstellen? Dan zijn daar ook uiteenlopende mogelijkheden voor. Wanneer u meer dan 50 kerstpakketten afneemt bij kerstpakket.nl helpen zij u graag bij het zoeken naar de juiste producten voor in uw kerstpakket van dit jaar. Het is de manier om uw werknemers extra te bedanken voor het harde werk dat zij dit jaar voor uw bedrijf gedaan hebben.

De juiste kerstpakketten voor uw bedrijf

Ieder jaar is het weer onderdeel van de traditie om kerstpakketten uit te delen op de werkvloer. Geeft u ieder jaar hetzelfde? Of bent u graag ieder jaar weer origineel? Met de kerstpakketten van Kerstpakket.nl gaat u dat laatste zeker voor elkaar krijgen. Wanneer u ieder jaar eenzelfde soort kerstpakket geeft dan wordt het tijd om daar nu nog verandering in te brengen. Uw personeel zal dat erg op prijs stellen. Kerstpakketten zijn de manier om uw dankbaarheid aan uw werknemers te tonen. Maak dan ook zeker gebruik van deze mogelijkheid en kies een kerstpakket uit wat past bij uw bedrijf en bij uw werknemers. Vindt u het uitkiezen van het juiste kerstpakket moeilijk? Dan kunnen de werknemers van Kerstpakket.nl u daar goed bij helpen. Zij weten precies wat een goed kerstpakket inhoudt. Alle zaken rondom kerstpakketten houden zij dichtbij huis. Zo kunnen zij garanderen dat de kwaliteit van de pakketten top is en dat ook de presentatie is zoals u dat wilt. Wanneer u er voor kiest om gepersonaliseerde kerstpakketten samen te stellen, dan zorgen zij er uiteraard voor dat dit allemaal keurig bij elkaar gepresenteerd wordt. Voor Kerstpakket.nl is het belangrijk dat de service uitstekend is. Zij zorgen er dan ook op ieder gebied voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dit begint al bij het uitzoeken van de kerstpakketten op de website. Zij zorgen er voor dat u makkelijk de website door kunt zoeken terwijl u zoekt naar de kerstpakketten die u het meest bevallen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan is ook het bestelproces servicegericht. Zo hoeft u niet moeilijk te doen met internetbankieren of betalingen met creditcard. U bestelt de kerstpakketten makkelijk op factuur en betaalt dit op een later moment wanneer het u het beste uitkomt. Zo blijft ook uw administratie goed op orde.

Wanneer moet u kerstpakketten bestellen?

Het bestellen van kerstpakketten zou geen stressvolle situatie voor u moeten zijn. Wanneer u op het juiste moment in het jaar de pakketten bestelt dan kunt u dit doen in alle rust die u nodig heeft en daardoor ook een veel betere keuze maken. Bijvoorbeeld het samenstellen van gepersonaliseerde pakketten wilt u niet in haast doen. Hier wilt u de tijd voor nemen om er zeker van te zijn dat de pakketten ook precies zo worden zoals u dat wilt. Er hoeft absoluut geen zeeën van tijd ingestoken te worden, maar het is wel prettig als u dit in rust kan doen. Dan kunt u er beter over nadenken en weet u zeker dat u het juiste gepersonaliseerd samengestelde pakket bestelt. Wanneer u het gehaast doet is de kans groot dat u toch dingen over het hoofd ziet of misschien uiteindelijk spijt krijgt van een bepaald artikel dat u er in heeft laten stoppen. Ons advies voor de beste periode van bestellen is tussen eind augustus en eind oktober. De drukte voor de feestdagen is bij de meeste bedrijven dan nog niet begonnen, maar Kerstpakket.nl is dan wel al druk bezig om de perfecte pakketten voor u samen te stellen. Maak daar dan ook gebruik van en zorg er voor dat u op tijd uw bestelling plaatst. Zij zorgen er dan voor dat deze zorgvuldig samengesteld worden en stipt bij u bezorgd worden. Hier hoeft u dan allemaal niet meer naar om te kijken wanneer de drukte rondom het einde van het jaar en de feestdagen toenemen. Dat is toch wel een prettige gedachte. Kijk dus vandaag nog op de website om te zien wat de mogelijkheden zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn