Camerasysteem met geautomatiseerde opslag

Camerasystemen - voor 23:59 besteld, morgen in huis | Bascom

Het opzetten van een camerasysteem is meestal niet eenvoudig. Je moet de beveiligingscamera’s van stroom voorzien en aansluiten op de recorder. Je moet dus al gauw veel kabels wegwerken, waarbij je tevens in de gaten moet houden of elke kabel ook blijft functioneren. Met het camerasysteem van bewakingscamera.nl is dit verleden tijd! Je hoeft niet langer te rommelen met kabels en stopcontacten, maar krijgt één centrale recorder die alles voor je regelt. Hoe werkt dit systeem en wat zijn de voordelen?

  • Energievoorziening middels Power over Ethernet (PoE)
  • Alleen opnemen als dat nodig is
  • Recorder voor maximaal 4 camera’s
  • Terugkijken op computer en smartphone

Om te beginnen is dit camerasysteem voorzien van een nieuwe techniek: Power over Ethernet. Dat betekent dat één kabel genoeg is om de camera van zowel stroom als internet te voorzien. Je sluit de kabel aan op de recorder en op de camera in kwestie. Via de kabel komen dan de geregistreerde beelden direct binnen. Deze beelden worden opgeslagen op de harde schijf, die bij de nieuwste modellen over het algemeen 4000GB groot is. Met Power over Ethernet hoef je niet meer op zoek naar een stopcontact, maar kun je de camera middels de recorder van stroom voorzien. Met één kabel is alles dus direct geregeld. Een ander voordeel van dit camerasysteem zijn de verschillende mogelijkheden voor opnemen. Je kunt de camera bijvoorbeeld instellen op beweging, zodat deze alleen gegevens doorstuurt als iets in het beeld beweegt. Een andere optie is om de camera alleen te laten opnemen op het moment dat het alarm afgaat. Dankzij deze opties weet je zeker dat de camera altijd loopt op de momenten dat dit nodig is. Is de recorder vol? Dan worden automatisch de oudste beelden gewist. De camera registreert dus altijd de laatste stand van zaken en is altijd actueel.

Camerasysteem gebouwd op uitbreiding

Dit camerasysteem kan uitgebreid worden tot 4 camera’s, die op eenzelfde manier aangestuurd kunnen worden. Bij het systeem wordt één camera meegeleverd, er is dus een mogelijkheid tot uitbreiding. Dat kan erg handig zijn wanneer je besluit te verhuizen, en plotseling meer plekken in de gaten wilt houden. Je hoeft de oude recorder dan niet weg te gooien, maar kunt snel en eenvoudig een paar extra’s camera’s aan het systeem toevoegen. Een laatste voordeel: alle beelden zijn zowel op de laptop als op de smartphone terug te kijken. Ben je dus benieuwd wat dat rare geluid was waar je wakker van werd? Dan kun je daar snel achterkomen! Met de handige software zie je in een handomdraai de meest recente beelden. Bovendien kun je terugspoelen tot een specifiek tijdstip. Zo ben je altijd goed op de hoogte over de situatie rondom jouw huis! Kortom: ben jij op zoek naar een camerasysteem dat goed werkt en eenvoudig is aan te sluiten? Kies dan voor een camerasysteem van bovenstaande website. Je vindt de volledige collectie op https://www.bewakingscamera.nl/camerasysteem!

Uitstekende beeldkwaliteit

De tijd waarin je pixels kon tellen is inmiddels wel voorbij. Iedere camera uit dit camerasysteem is van uitstekende kwaliteit en heeft een hoge resolutie. Bij de topmodellen kan dit oplopen tot 2,5 keer HD (2560 x 1920). Bovendien is dankzij de beeldhoek elk stuk van het scherm goed te zien. Een laatste punt van aandacht is de focus. Je kunt zelf kiezen welk stuk van het beeld extra aandacht verdient. Zo kun je bijvoorbeeld de deuropening goed in beeld brengen, zodat je goed kunt zien wie er op de stoep staat. Surf naar bovenstaande site en neem meteen contact op. Zo koop je in een handomdraai een camerasysteem van de beste kwaliteit! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn