Creëer de optimale orde in je magazijn met kantelbakken

Het creëren van een beetje orde in de chaos is soms lastiger dan je denkt. Het probleem zit hem niet zozeer in het creëren van de orde, maar eerder in het handhaven van de orde. Als je bijvoorbeeld een magazijn hebt met vele kartonnen dozen, dan kun je alles mooi opruimen. Vervolgens zal je deze orde handhaven zolang niemand iets nodig heeft. Maar dat is vaak niet het geval, want mensen hebben juist vaak items nodig uit het magazijn. Dat is de reden dat er überhaupt een magazijn is. Dus men zal moeten zoeken naar de juiste artikelen, dozen worden verplaatst, andere dozen open gemaakt, ergens anders teruggezet of helemaal niet teruggezet. Vervolgens worden dozen op een wat al te hardhandige manier open gemaakt, verpakkingen gaan scheuren, daarna worden ze iets te hardhandig teruggezet waardoor de doos onder de doos die wordt teruggezet het begeeft. Nou ja, het plaatje moge duidelijk zijn, na verloop van tijd is het weer net zo’n enorme chaos als het ooit was voordat je de boel ging op ruimen. De vraag is dan dus hoe je een permanente orde kunt creëren in de chaos van je magazijn. De oplossing vind je in de kantelbakken van logisticshop.nl. Het principe van kantelbakken is heel eenvoudig. Je plaats de kantelbakken in je magazijn. De kantelbakken kun je aan de voorkant via een kantelmechanisme openen vergelijkbaar met de snoepbakken in een snoepwinkel. Vervolgens kun je er van alles in doen en van alles uithalen zonder dat je kantelbakken van hun plek hoeft te halen.  Je kunt de kantelbakken dus ook prima stapelen, want je hoeft de artikelen er niet via de bovenkant uit te halen. Dat is ook dé primaire reden waarom wasmachines tegenwoordig de ingang aan de zijkant hebben. Oudere wasmachines hadden namelijk vaak de ingang aan de bovenkant, maar door een ingang aan de bovenkant kun je natuurlijk niet stapelen. Door de ingang aan de zijkant te plaatsen kun je wel stapelen en kun je bijvoorbeeld een droger op de wasmachine plaatsen. In het geval van kantelbakken kun je dus ook prima stapelen, want de ingang zit aan de zijkant. Een bijkomend voordeel is dat je door het kantelmechanisme de bakken kunt sluiten. Er zijn namelijk ook bakken met een open voorkant die je niet kunt sluiten. Met kantelbakken is alles dus netjes en veilig opgeborgen.

De kantelbakken van logisticshop.nl en andere producten

Je kunt de kantelbakken dus prima bestellen via logisticshop.nl. Via deze webwinkel kun je allerlei bakken bestellen die het makkelijker maken om orde te handhaven in je magazijn. Een groot voordeel van de kantelbakken is dat ze van plastic zijn of kunststof en dat het materiaal doorzichtig is. Je hoeft dus niet in de weer met labels en dergelijke want je kunt direct zien wat er in zit. Dit maakt het zoeken natuurlijk een stuk makkelijker, want je kunt simpelweg langs de kantelbakken wandelen en je ogen rustig over de inhoud van de kantelbakken laten glijden, totdat je hebt gevonden wat je zoekt. In plaats van dozen open maken en andere dozen van hun plek tillen en dan tot de ontdekking komen dat het label niet klopt waardoor je weer andere dozen open moet maken, kun je gewoonweg langs de kantelbakken lopen. Als je al een mechanisme wil hanteren dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te werken met categorieën. Je kunt dan kantelbakken aan de ene kant van het magazijn plaatsen met artikelen van categorie A en aan de andere kant van het magazijn plaats je dan kantelbakken met artikelen van categorie B. Vervolgens kun je de categorieën uitbreiden met C, D, E et cetera. Naast kantelbakken kun je ook vele andere producten bestellen voor je magazijn. Zo kun je via logisticshop.nl bijvoorbeeld de volgende producten bestellen:

  • Distributiebakken
  • Grootvolume bakken
  • Euro koffers
  • Stellingbakken
  • Draaistapelbakken

Daarnaast kun je ook op logisticshop.nl terecht voor allerlei soorten pallets. Tevens kun je bij logisticshop.nl terecht voor veiligheidsproducten zoals hekwerk en stijlbeschermers. Kortom, je kunt bij logisticshop.nl vrijwel alles krijgen wat je nodig hebt binnen jouw magazijn om het magazijn op orde te brengen en veilig te maken.

Hoe kan ik via logisticshop.nl bestellen?

Als je bakken of andere producten wil bestellen via logisticshop.nl dan moet je natuurlijk allereerst de website bezoeken. Eenmaal op de site kun je zoeken via de zoekmachine. Maar het is makkelijker om direct naar het product van jouw keuze te gaan via het linker keuzemenu. Als je bijvoorbeeld klikt op grootvolume bakken, dan krijg je direct een overzicht te zien van alle grootvolume bakken. Vervolgens kun je rustig en op je gemak alle bakken bekijken totdat je de bakken hebt gevonden waarvan jij denkt dat die geschikt zijn in jouw magazijn. Daarna kun je de bakken toevoegen aan de winkelwagen. Je kunt er zoveel bestellen als je zelf wilt. Dit natuurlijk altijd binnen de grenzen van het redelijke. Als je een miljoen bakken wil bestellen dan wordt het lastig. Vervolgens zie je hoeveel jouw bestelling moet kosten. Als het een groot bedrag is omdat je veel bakken nodig hebt, dan kun je ook een offerte op laten maken. Soms is dat voordelig, soms ook niet. In geval van twijfel kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van logisticshop.nl. Deze kan je dan voorzien van de nodige informatie en kan eventueel advies geven over wat je het beste kunt doen wat betreft jouw bestelling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn