Dankzij deze rijlessen in Rotterdam kunt u snel afrijden

Wilt u graag rijlessen in Rotterdam volgen? Dan bent u bij veiligverkeersschoolnederland.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over moderne wagens, gediplomeerde rijinstructeurs en natuurlijk een gezonde dosis motivatie om iedereen aan een rijbewijs te helpen. En dat is voor sommigen moeilijker dan het lijkt. Misschien moet u nog van voren af aan beginnen, misschien hebt u erg veel moeite met de theoretische leerstof maar het kan ook zo zijn dat het een tijdje duurt voordat u de machine onder de knie hebt. Er komt op de weg nog heel wat inzicht bij kijken die moet worden gecombineerd met een vlotte handeling. Tijdens de rijlessen in Rotterdam wordt het stapsgewijs, in uw eigen tempo, aangeleerd. Wij houden rekening met uw talent, ervaring, de tijd die u voor de rijlessen in Rotterdam kunt vrijmaken en met een eventuele handicap. We vinden dat iedereen boven de 17 jaar in principe aan een rijbewijs zou moeten kunnen komen. U kunt uw theorie-examen zelfs al voor uw 18e jaar halen zodat u op uw verjaardag in principe kunt afrijden en uw eerste auto kunt kopen. Maar er zijn ook genoeg volwassenen die tijdens de studietijd helemaal geen geld hebben om in rijlessen in Rotterdam of elders in het land te investeren. U redt het wellicht prima op de fiets of met het openbaar vervoer. Maar als u eenmaal aan kinderen begint dan komt u er al snel achter dat het hebben van een auto opeens een prioriteit begint te krijgen. Voor u als fulltime arbeider bieden we gelukkig ook rijlessen in Rotterdam op zaterdagen aan zodat u de tijd kunt vrijmaken om toch uw rijbewijs te kunnen halen!

Kies uw gewenste pakket aan rijlessen in Rotterdam uit

U wilt in een schone en moderne auto rijles krijgen. Dat is ook wel het minste dat we u kunnen bieden. Kijkt u eens op onze website en ook op onze Facebookpagina. Daar vindt u bijvoorbeeld interessante foto’s van mensen die onlangs zijn gelaagd. Ook kunt u de beoordelingen over onze service lezen. U zult zien dat we een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,1 genieten. Wellicht laat u na de rijlessen in Rotterdam ook wel even een berichtje achter. Dat weten wij in ieder geval zeer te waarderen. Onze pakketten bevatten in ieder geval:

  • De huur van de lesauto,
  • Minstens 10 lessen dat u verder kunt uitbreiden tot een totaal van 45 lessen. De lessen duren 50 minuten en blokuren zijn zeker mogelijk,
  • Een professionele rijinstructeur die u van begin tot eind bijstaat,
  • En natuurlijk mag u zelf bepalen in welk tempo u lest.

En deze pakketten kunt u verder uitbreiden met een tussentijdse toets, de optie om gespreid te betalen en het praktijkexamen. Liever losse lessen? Dan kan dat ook, maar dat is per stuk relatief gezien wel wat duurder. Mocht u de eerste keer zakken dan kan het geen kwaad om een aantal losse lessen aan te vragen zodat we ons dan kunnen focussen op de zwakkere punten.

De lessen duren maar liefst 50 minuten per keer!

Meldt u vandaag nog aan voor een eerste proefles. Die les kost u slechts 25 euro en maakt geen onderdeel uit van deze pakketten. Daarna bepalen we welke rijlessen in Rotterdam het beste bij u passen qua pakket. Hopelijk bevalt het u goed en klikt het met de rijinstructeur. We zien u natuurlijk graag terug! Hebt u ook problemen met de theorie? Meldt u dan eens aan voor de driedaagse cursus waar we u klaarstomen voor het verplichte theorie-examen. Klim vandaag nog in de pen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn