Dankzij Real Gen komen er nu veel meer mensen naar mijn site

Twee jaar geleden heb ik een site laten maken en deze trok vanaf het begin tamelijk veel bezoekers. Dat vond ik erg prettig om te merken omdat ik graag nieuwe klanten wilde hebben. Op een gegeven moment merkte ik echter dat het aantal mensen dat mijn site bezocht, steeds minder werd. Ik weet niet precies hoe dit kon, maar dat ik er iets aan wilde doen, was mij al heel snel duidelijk. Ik heb daarom mijn site nog eens doorgestuurd aan diverse mensen die een groot netwerk hebben en ik zag dat er weliswaar een paar extra mensen naar mijn site waren komen kijken, maar dat het bij lange na niet was wat ik ervan verwachte. Dat moest dus anders. Ik heb daarom gekeken hoe ik ervoor kon zorgen dat meer mensen naar mijn site zouden komen kijken. Ik ben toen terechtgekomen op de site van Facebook.com/Realgenbv. Deze pagina sprak mij meteen heel erg aan omdat ik las dat Real Gen heel veel doet om je site hoger in google te laten eindigen. Het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat als ik graag zaken wilde gaan doen met een bedrijf, ik toch echt voor Real Gen zou moeten kiezen. Ik heb daarom meteen maar even de stoute schoenen aangetrokken en ik heb even contact opgenomen met de mensen van dit kantoor. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ik was meteen onder de indruk van alle mogelijkheden die ik te horen kreeg om meer mensen naar mijn site te leiden. Je kunt merken dat deze mensen bij Real Gen heel veel verstand van zaken hebben. Men doet er hier alles aan om je site te promoten onder het grote publiek. Dat was precies wat ik graag wilde en ik heb hen daarom ook meteen opdracht gegeven om met mijn site aan de slag te gaan.

Dankzij Real Gen heb ik veel meer bezoekers op mijn site

Een van de dingen die ik heel fijn vind aan Real Gen is dat men hier meteen aan de slag gaat om je site beter zichtbaar te maken op het internet. Voordat zij begonnen met de klus, hebben ze mij laten zien hoe zichtbaar mijn site was, en dat was eigenlijk bedroevend slecht. Vandaar dat ze meteen aan de slag zijn gegaan om mijn site te verbeteren en om hem zichtbaarder te maken. Ik merkte al heel snel dat het werk van Real Gen zoden aan de dijk zette. Ik kon namelijk al heel snel aan het aantal bezoekers zien dat Real Gen aan de slag was gegaan. Dit heeft mij ook al nieuwe klanten opgeleverd dus ik kan niet anders dan zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik Real Gen heb ingeschakeld om mij te helpen. Ze hebben zich inmiddels ook al ruimschoots terugverdiend want dankzij Real Gen heb ik meer werk dan ooit tevoren omdat mensen mij eenvoudig weten te vinden op het internet. Mocht u ook een site hebben die wel wat meer bezoekers zou kunnen gebruiken, dan raad ik u met klem aan om Real Gen in te schakelen.

Ik had mij geen beter resultaat kunnen wensen

Ik heb een half jaar geleden dit bedrijf ingeschakeld en wat ze voor mij hebben weten te bewerkstelligen, is beter dan ik mij ooit had kunnen wensen. Kortom:

  • ik heb nu heel veel meer bezoekers op mijn site
  • mijn site is veel beter zichtbaar op het internet
  • ik heb aanzienlijk meer werk door het werk van dit bedrijf

Kijk voor meer info op Facebook.com/RealgenBV

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn