Dashcam

123carcam - DashcamBent u een beetje een brokkenpiloot? Of rijdt u erg voorzichtig en hebt u een dure auto waar u erg zuinig mee bent? Hoe dan ook, het is een cliché maar clichés zijn meestal waar: een ongeluk zit in een klein hoekje. Natuurlijk zijn er diverse dingen die u zelf kunt doen om een auto ongeluk te voorkomen. Bijvoorbeeld niet drinken en als u moe begint te worden even pauzeren. Dan zijn er nog veiligheidsmaatregelen zoals airbags en kreukelzones. Maar we hopen uiteraard dat u dit nooit mee hoeft te maken. Mocht u dit wel overkomen zijn en beschikte u niet over een dashcam? Dan weet u misschien wel hoe vervelend het kan zijn om uw gelijk en eventuele onschuld te bewijzen aan de verzekeraar. En misschien zelfs wel bij de politie. Laat u dit niet gebeuren en wees daarom zo slim om een dashcam op uw dashboard te bevestigen. Een dashcam is een camera die filmt wat er voor u op de weg gebeurt. Ook andere ongelukken kunnen daardoor gefilmd worden en kunt u als een derde helpen bij het onderzoek. Ook als u zeker weet dat u onschuldig bent dan zal men dat kunnen opmaken uit de fragmenten van de dashcam. Een dashcam is dan ook van alle markten thuis en het is een erg leuk cadeau voor de feestdagen. En laten die dagen nu net voor de deur staan. Dus geef uw vader of moeder eens een dashcam, dat is een leuk en origineel cadeau maar ook erg functioneel. Met een dashcam slaat u dan ook meerdere vliegen in een klap en u zult vast en zeker complimentjes krijgen vanwege dit uitstekende idee. En dat zeggen we natuurlijk niet omdat we proberen om bij u een dashcam aan de man te brengen. Wij van 123dashcam.nl hebben zelf namelijk ook een dashcam en weten dan ook als geen ander hoe functioneel dit is en we hebben er echt erg veel baat bij gehad. Maar leest u vooral wat eerdere klanten te zeggen hebben over de dashcam en wat ze tevens van onze service vinden. Dan weet u zeker dat u te maken hebt met onpartijdige stukjes tekst. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een gemiddelde van maar liefst een 8.8 dus u weet dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Wellicht wilt u ook wel een review schrijven of ons een cijfer geven na de aanschaf van een dashcam.

Met een dashcam staat u sterk

Een dashcam kan niet zo zeer levens redden maar het kan er wel voor zorgen dat argumenten over en weer kunnen worden opgelost door simpelweg de beelden te gaan bekijken. Dan zult u wel zien of u gelijk hebt en het ongeluk door een ander is veroorzaakt. Ook een slecht onderhouden weg kan voor ongelukken zorgen net als een bevroren weg die niet op tijd ijsvrij is gemaakt. Als u dan voorzichtig hebt gereden en er echt niets aan kan doen dat u de controle over het stuur verloor dan staat u een stuk sterker bij uw verzekeraar, zeker als u tegen iets machtigs als de overheid komt te staan. Mocht u een dier hebben aangereden dan is het ook wel prettig dat u dat kunt bewijzen. Het is misschien niet leuk om een ongeluk te moeten herbeleven. Daarom kunt u vragen om iemand anders er naar te laten kijken. Wij of zij kan dan objectiever beoordelen of u gelijk kan worden gesteld. En vergeet nooit om de beelden op de dashcam op te slaan op uw pc of laptop. Een dashcam kan immers een beperkte hoeveelheid beeld bewaren en zal dan ook om de zo veel tijd gewist worden. Dat moet u niet overkomen als er zich iets ernstigs voor heeft gedaan want dan bent u nog verder van huis. Op de site bij ons vindt u diverse cams, allen uitgerust met GPS. Daar wordt de plek waar u zich bevindt zorgvuldig mee berekend. Het verschil in prijs heeft te maken met het merk en dus de kwaliteit maar vooral met de scherpte van de lens van de dashcam. Op zich maakt het niet zo veel uit want alle cams voldoen aan de hoogte voorwaardes. En omdat het nu december is vindt u vast en zeker een dashcam voor een mooie scherpe prijs.

Installeer er vandaag nog een op uw dashboard

U begrijpt nu hopelijk wel hoe belangrijk een dashcam is voor uw leven. Niet zo zeer dat het levens kan redden hoewel u door het feit dat de dashcam aanwezig is in uw auto, u wel twee keer nadenkt voordat u een gevaarlijke manoeuvre gaat doen. Waar het vooral handig voor is, is dat u nu een stuk sterker in uw schoenen staat als de verzekeraar van u of de andere partij verhaal gat halen. Ook de politie zal er zeer zeker eventjes naar willen kijken. U zult er dan ook enkel de vruchten van kunnen plukken en het zal u hopelijk minder geld gaan kosten dan wanneer u een ongeluk krijgt en er geen dashcam is om het een en ander objectief op te helderen. We bieden u een keur aan voordelen aan:

  • Als u namelijk vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan zult u het morgen al in huis hebben. uiteraard geldt dat voor bestellingen die u tijdens werkdagen hebt gemaakt.
  • En als uw bedrag boven de 60 euro uitkomt, dan versturen we het geheel gratis op!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn