De beste gebruikte magazijnstellingen

Bedrijven die veel goederen moeten opslaan weten dat hier de juiste materialen voor nodig zijn. Het is niet mogelijk om belangrijke producten en goederen die verkocht moeten worden slordig op te slaan. Met gebruikte magazijnstellingen weet u zeker dat u uw goederen netjes in de opslag kunt laten staan. Gebruikte magazijnstellingen zijn te koop bij L.P. Petersen. Dit bedrijf heeft gebruikte magazijnstellingen in alle soorten en maten en het is dan ook praktisch zeker dat u precies kunt vinden wat u zoekt. Gebruikte magazijnstellingen zijn veel goedkoper dan de nieuwe variant, maar doen niet onder in kwaliteit. U kunt er dus van uitgaan dat u met de gebruikte magazijnstellingen zeer goede stellingen in huis haalt om uw goederen op te stallen. De ruimte kan door deze stellingen optimaal worden benut. Dit betekent dat er zo veel mogelijk stellingen geplaatst worden met een goede indeling. Gebruikte magazijnstellingen zijn ook gemakkelijk uit te breiden. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een vast aantal en dit dan langzaam uitbouwen op het moment dat uw bedrijf groeit. Natuurlijk hebben gebruikte magazijnstellingen nog veel meer voordelen:

  • Tot wel 30% goedkoper dan nieuwe stellingen
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Montage op aanvraag

Het kan natuurlijk zijn dat u niet helemaal zeker weet hoe u de stellingen het beste kunt plaatsen. Dan kan het goed zijn om even contact op te nemen en advies te vragen. De deskundige medewerkers helpen u graag op weg met het kiezen van de perfecte stellingen.

Montage van gebruikte magazijnstellingen

Weet u zelf niet helemaal hoe de magazijnstellingen in elkaar gezet moeten worden? Dan is het verstandig om een montageservice te bestellen. Dit kunt u van te voren regelen bij de aankoop van de gebruikte magazijnstellingen. Hierdoor is er op het moment van levering iemand aanwezig die de stellingen voor u in elkaar zet op de gewenste plaats. Ook de levering kan van te voren al geregeld worden. Hierdoor heeft u bijna geen omkijken meer naar het afhandelen van de aankoop. Wanneer u graag eerst wat meer informatie wilt hebben over de verschillende mogelijkheden is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen. U kunt dan uw gegevens achterlaten via de website en u krijgt dan snel bericht over de mogelijkheden. Hierbij hoort ook een goede prijsindicatie. Kijk ook eerst eens op de website voor de vele voorbeelden. Door de getoonde stellingen komt u vast zelf op idee├źn voor wat het beste is voor uw opslagruimte.

Hoge kwaliteit

Bij alle stellingen is het van belang dat er voldaan wordt aan kwaliteit en de laatste veiligheidseisen. U wilt natuurlijk niet dat er ongelukken kunnen gebeuren met omvallende magazijnstellingen. Dit kan niet alleen een ravage veroorzaken, maar natuurlijk ook lichamelijk letsel bij de medewerkers. Alle gebruikte magazijnstellingen van L.P. Petersen zijn getest en volledig veilig. Hierdoor kunt u er van uitgaan dat ook de gebruikte stellingen aan dezelfde veiligheidseisen zijn onderworpen als de nieuwe stellingen. Met als voordeel de zeer lage prijs ten opzichte van de nieuwere varianten weet u natuurlijk ook dat het veel beter is om de gebruikte stellingen te kopen. U zult er jarenlang plezier van hebben en doordat de magazijnstellingen makkelijk in elkaar te zetten zijn, is het ook geen enkel probleem om ze mee te nemen op het moment dat u uw bedrijf gaat verhuizen. Ze kunnen dan gewoon weer op locatie in elkaar worden gezet en dat is wel zo makkelijk natuurlijk. Kies dus ook voor de beste kwaliteit en koop uw stellingen bij L.P. Petersen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en kijk naar de verschillende mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn