De beste gevogeltespecialiteiten zijn ideaal voor een heerlijke catering

Als cateraar wil ik altijd de beste producten gebruiken. Er ligt overal concurrentie op de loer, dus je kunt je het niet permitteren om met mindere producten te werken. Ook als het gaat om gevogeltespecialiteiten vind ik het heel erg belangrijk om voor topkwaliteit te kiezen. Ik werk heel graag met gevogeltespecialiteiten, want hier kun je zo veel kanten mee op. Als het om gevogelte gaat, werk ik graag met diverse soorten, zoals:

  • Wilde eend
  • Kalkoen
  • Kip
  • Kwartel

Maar ook bijvoorbeeld vlees van de parelhoen, tamme eend, fazant of wilde gans zijn heerlijk. Je moet alleen wel weten wat je ermee moet doen. Als je werkt met gevogeltespecialiteiten, is het de truc om het vlees op de juiste manier te bereiden. En daar is wel wat kennis en ervaring voor nodig. Je loopt hierbij namelijk snel het gevaar dat het vlees droog wordt. Het is de grote kunst om dat te voorkomen. Weet je het op de juiste manier te bereiden? Dan is het niet te beschrijven hoe heerlijk gevogeltespecialiteiten kunnen smaken.

Ga voor prachtige gevogeltespecialiteiten naar Moormann

Ik vind het heerlijk om met gevogeltespecialiteiten te koken. Gelukkig krijg ik dan ook vaak opdrachten waarbij klanten vragen om gevogeltespecialiteiten. Je kunt er namelijk diverse gerechten of hapjes mee bereiden. Gerookte kip is bij veel mensen populair, of gebraden eendenborst. Ook maak ik weleens gevulde kalkoenrolletje of kipnuggets, maar dan gemaakt op een natuurlijke manier met echt goed vlees. Deze zijn totaal niet te vergelijken met wat je bijvoorbeeld in fastfoodketens vindt. Als ik het mijn klanten laat proeven, gaat er vaak een wereld voor ze open omdat ze de versie met goede kwaliteitsproducten niet eens kennen. Als ze daar eenmaal kennis mee maken, willen ze vaak niet meer anders. Daarom is het essentieel om met gevogeltespecialiteiten van goede kwaliteit te werken. Met het inkopen ben ik daarom op zoek gegaan naar een leverancier die gevogeltespecialiteiten kan leveren op topniveau. En na een aantal collega’s te hebben gevraagd naar hun ervaringen, besloot ik eens contact op te nemen met Cuno Moormann & Zn. Ik hoorde meerdere mensen die erg tevreden waren over deze zaak, dus ik was erg benieuwd. Ik heb een afspraak gemaakt om meer te weten te komen over de gevogeltespecialiteiten die zij leveren. En ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over de producten die zij leveren.

Maak een heerlijk gerecht met topproducten

Moormann heeft veel te bieden als het om gevogeltespecialiteiten gaat. Dit bedrijf staat voor ambachtelijk vakwerk met eerlijke producten. En ik moet zeggen, dat is zeker te proeven. Het is niet te vergelijken met wat er in de gemiddelde supermarkt te vinden is. Ik wilde het beste voor mijn klanten, de mooiste recepten kunnen gebruiken om de lekkerste gerechten te kunnen maken. En dat kan niet zonder kwaliteitsproducten. Daarom ben ik zo dankbaar dat ik Moormann heb leren kennen. Nadat ik hun producten had geproefd, wist ik precies dat deze passen bij mijn visie. Het leuke is dat je met dit gevogelte heel weinig met het product hoeft te doen, om een heerlijk gerechtje te maken. Alleen al met een lekkere dressing of saus bijvoorbeeld, kun je met deze topproducten iets heerlijks maken. Ga net als ik alleen voor de beste kwaliteit en kies voor Moormann. Of je nou net als ik een cateraar bent, een eigen restaurant hebt, of via een andere weg klanten bedient met lekker eten, dat maakt allemaal niet uit. Kies voor de kwaliteit en service van Moormann, daar wordt niet alleen jij maar ook je klant gelukkig van.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn