De beste horecabenodigdheden in Rotterdam

Het vinden van goede horecabenodigdheden in Rotterdam is een stuk moeilijker dan je zou denken. Dat was in ieder geval mijn ervaring toen ik op zoek was naar allerlei horecabenodigdheden in Rotterdam voor mijn eigen horecazaak. Als eigenaar van een horecagelegenheid wil je natuurlijk je klanten kunnen voorzien van het beste van het beste, maar dit is nog lang niet altijd even makkelijk om ook echt voor elkaar te krijgen. Veel van de horecabenodigdheden in Rotterdam die ik tegenkwam in mijn zoektocht hiernaar waren niet van de juiste kwaliteit en dat was wel iets dat heel erg belangrijk voor mij is. Dit veranderde toen ik de website van dlb horeca ontdekte. Hier weten ze wel waar ze mee bezig zijn op het gebied van horecabenodigdheden in Rotterdam.

  • Uitstekende klantenservice
  • Altijd 1 jaar garantie
  • Betrouwbare merken
  • Dlbhoreca.nl

Bij dlb horeca verkopen ze alleen maar producten van betrouwbare merken. Dat is natuurlijk wel zo prettig, want als eigenaar van je eigen zaak wil je er wel vanuit kunnen gaan dat je spullen het goed blijven doen. Als er iets beschamend is dan is het wel als het koffiezetapparaat er ineens mee ophoudt terwijl jij net koffie aan het maken bent voor een klant. Daarom is het voor mij van uiterst belang dat d horecabenodigdheden in Rotterdam van een uitstekende kwaliteit zijn en dat ik erop kan vertrouwen dat ze niet zomaar de geest zullen geven. Gelukkig begrijpen ze dat bij dlb horeca ook!

Veel horecabenodigdheden in Rotterdam

Wat ik daarnaast ook heel erg prettig vind aan deze website is dat ze een heel erg ruim assortiment hebben. Als ik iets vervelend vind, dan is het wel om eindelijk een goede website te vinden om er vervolgens achter te komen dat ze meer dan de helft van de spullen die ik wil hebben niet hebben. Bij dlb horeca hoef je daar niet bang voor te zijn. Het is mij nog niet overkomen dat ik op zoek was naar bepaalde horecabenodigdheden in Rotterdam en dat ik het hier niet kon vinden. Het is dus wel degelijk een website waarvan het de moeite waard is om die te bezoeken. Daarnaast krijg je dus ook altijd 1 jaar garantie op alle producten die je hier koopt. En als je dan ook nog eens meer dan € 75,- besteed dan krijg je de spullen gratis naar je toegestuurd. Ik vind dit toch wel een zeer goede service. Het geeft mij altijd weer de motivatie om net wat meer te bestellen dan dat ik eigenlijk nodig heb! Uiteindelijk gebruik ik het toch.

Neem contact op

Wanneer je net je eigen zaak gestart bent, dan kan het best wel lastig zijn om te bepalen wat je nu precies nodig hebt op het gebied van horecabenodigdheden in Rotterdam. Daarom raad ik je aan om eens contact op te nemen met de klantenservice van dlb horeca. Je wordt hier altijd vriendelijk te woord gestaan en ze hebben hier de kennis en ervaring waar je ook echt wat aan hebt. Ik heb inmiddels al meerdere keren opgebeld om ze om advies te vragen. En die krijg ik altijd weer en je hebt er ook echt wat aan. Hier hoef je er niet bang voor te zijn dat ze je onzin verkopen of dat je niets hebt aan het advies wat ze je geven. Ze vinden het erg belangrijk om je hierin goed te voorzien. Neem dus vandaag nog een kijkje op de website of neem direct contact op met de klantenservice van maandag tot en met vrijdag. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn