De beste keycords vind je gewoon online

Promoboer - keycords Als je je bedrijf wilt promoten of je organisatie en je bent bijvoorbeeld op een evenement, dan is het handig om gebruik te maken van keycords. Op een keycord kun je de naam van je bedrijf laten bedrukken of bijvoorbeeld het logo. In de wereld van reclame draait het vooral om zoveel mogelijk je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Nu kan dat niet altijd op een overduidelijke manier, maar dat hoeft ook niet. Subtiele hints richting jouw bedrijf werken soms nog beter dan de ‘in your face’ methode. Als het namelijk te duidelijk is dat er reclame wordt gemaakt, dan ontstaat er weerstand in de menselijke psyché. Maar als de mensen niet eens door hebben dat er reclame wordt gemaakt en wellicht de reclame op een onbewust niveau verwerken, dan is het heel goed mogelijk dat ze de naam van jouw bedrijf onthouden en dat is natuurlijk waar het om draait. Je moet de mensen zover zien te krijgen dat ze de naam of het logo van je bedrijf herkennen, zonder dat ze weten waarvan ze het precies kennen. In zulke gevallen zullen ze namelijk eerder geneigd zijn om jou bedrijf uit te zoeken voor hun doeleinden, want als ze niet weten hoe ze aan de naam komen, dan denken ze hoogstwaarschijnlijk dat het ze de naam kennen omdat het een bedrijf is met een goede reputatie. Voor dit soort doeleinden zijn keycords dan ook uitermate geschikt. Keycords kun je dus laten bedrukken met het logo of de naam van jou bedrijf of organisatie en hoe meer mensen de keycords dragen hoe meer kans dat mensen de naam op zullen pikken. Je kunt een keycord overigens ook prima combineren met een badge, zodat het duidelijk is welk bedrijf je vertegenwoordigt aan de hand van de badge. Je kunt het dus zo subtiel maken als je zelf wilt. Een andere methode om je bedrijf te promoten is om de keycords gratis weg te geven. Vervolgens dragen de mensen de keycords met de naam van jouw bedrijf en daarna kun je dus reclame maken met behulp van de consumenten. Beter kan het bijna niet. En keycords worden altijd wel gedragen op evenementen als festivals. Dus het hoeven niet per se de promotors zelf te zijn. De vraag is natuurlijk nu wel waar je de beste en goedkoopste keycords kunt vinden. Niet alleen dat, want je wilt natuurlijk ook de keycords bedrukt kunnen worden en het liefst wil je ze natuurlijk in verschillende maten kunnen bestellen. Voor al deze wensen ben je bij promoboer.nl aan het juiste webadres.

De keycords van promoboer.nl

De keycords van bovenstaande website kunnen besteld worden in de maten 10mm, 15 mm en 20 mm. Dit zijn echter de standaard maten. Heb je een wens die afwijkt van de standaard, dan is dat geen probleem. Je kunt de keycords in de maat van jou wens laten maken. Dit geldt overigens ook voor de lengte. Heb je bijvoorbeeld keycords voor kinderen nodig, dan kun je ze laten maken in een kleinere lengte. Op die manier kunnen kinderen ze makkelijker dragen en bevindt een eventuele badge zich op buikhoogte van een kind en niet ergens lager. De standaard lengte is 90 cm, maar dit kan dus zowel langer als korter gemaakt worden afhankelijk van jouw wensen. Aarzel daarom niet om gewoon even contact op te nemen met promoboer.nl om te vragen wat de mogelijkheden zijn en wat ze jou kunnen bieden. Wat betreft de bedrukking zijn er genoeg mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een zogenaamde full colour bedrukking en daarnaast kun je ook de hele keycord bedrukken, ofwel het totale oppervlak van de keycord. Tevens kun je een keycord natuurlijk bestellen in combinatie met allerlei accessoires. Dit zijn vooral bevestigingsaccessoires zoals:

  • Afneembare buckle
  • Veiligheidsclip
  • Standaard karabijnhaak
  • Hondenhaak
  • Ovale haak
  • Simpele haak
  • Plastic haak
  • Krokodillenbekje

Meestal worden badges via dit soort bevestigingsclips aan de keycords bevestigd. Ideaal voor tijdens een beurs of conferentie waar je jezelf moet kunnen identificeren en waar andere mensen snel moeten kunnen zien wie je bent. Netwerken en andere sociale zaken worden op deze manier gefaciliteerd.

Het bestellen van de keycords

Als je keycords wil bestellen dan kun je dat dus doen via de bovengenoemde website promoboer.nl. Hier kun je rustig alle mogelijkheden bekijken. De site is zo ingericht dat de bezoeker gemakkelijk alles opties kan bekijken en ook gemakkelijk kan zien of het artikel past bij het doeleinde waarvoor het gebruikt moet worden. Mocht je er zelf niet uitkomen dan kun je zoals gezegd ook gewoon even een contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen je dan precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn, wat de eventuele kosten gaan zijn, wanneer de bestelling bezorgd wordt en natuurlijk hebben ze vast ook een antwoord op alle andere vragen die je eventueel zou willen stellen. Als je gaat bestellen dan is er een mogelijkheid om de artikelen van je keuze toe te voegen aan de winkelwagen. Dit is vooral handig bij kleine bestellingen. Misschien heb je maar één keycord nodig. Het is dan ook geen probleem om kleine bestellingen te plaatsen. Maar een product zoals een keycord wordt vaak op grotere schaal ingekocht. In dat geval kun je een offerte op laten maken voor de totale bestelling en de levering. Dit is natuurlijk wel zo voordelig als je meerdere keycords nodig hebt voor bijvoorbeeld promotiedoeleinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn