De beste rijschool nabij Delft

Dat durven wij wel te stellen want we bieden diverse pakketten aan tegen lage prijzen. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer ervaren en weten hoe ze met mensen om moeten gaan. Boek daarom vandaag nog een proefles bij deze rijschool nabij Delft op rijschool-snelvooruit.nl. Wij zorgen er wel voor dat we op het afgesproken tijdstip voor u voor de deur staan. Als student hebt u de perfecte leeftijd en hopelijk ook de tijd om te leren autorijden. Het scheelt enorm als u dat vroeg in uw leven, uiteraard na uw 17e, gaat doen. Vanaf uw 18e mag u afrijden en kunt u eventueel investeren in de auto van uw dromen. Het nadeel is dat veel mensen rond die leeftijd geen geld hebben voor rijlessen. Daarom bieden we zeer betaalbare lessen aan. We willen er aan de ene kant voor zorgen dat u niet al te veel lessen nodig hebt. Dat is de reden dat u ook een pakket kunt nemen dat past bij uw ervaring en talent. Maar aan de andere kant zijn we natuurlijk wel eerlijk. Als u na 25 lessen al kunt afrijden dan is dat mooi meegenomen, maar als u meer dan 40 lessen nodig hebt omdat u anders een gevaar op de weg bent, dan zijn we daar helder en duidelijk over. Het is trouwens verstandig om na een les of 5 à 10 te beginnen met de oefenstof voor uw theorie-examen. Vraag dat examen trouwens ook direct aan, dan kunt u het na les 20 à 25 gaan maken. Het theorie-examen staat natuurlijk los van onze rijschool nabij Delft maar we kunnen u daar wel les in geven mocht u dat wenselijk vinden. Mocht u de eerste keer falen dan is er in ieder geval nog rijd genoeg voordat u het praktijkexamen gaat afleggen.

Een betaalbare rijschool nabij Delft voor iedereen

Het praktijkexamen vindt doorgaans plaats in een andere auto. Maar als u dat onwenselijk vindt en u wilt zelfs dat de instructeur van deze rijschool nabij Delft erbij aanwezig is dan kunt u dat gerust aangeven. Er is altijd wel een oplossing te vinden en dit zou bijvoorbeeld een prima oplossing kunnen zijn als u last hebt van faalangsten. We noemen deze rijschool nabij Delft expliciet in de zin dat u als student uit Delft ook van harte welkom bent bij ons, ook al werken wij vanuit Den Haag. Al die steden liggen dicht bij elkaar dus mocht u in Rotterdam of in Leiden studeren, dan mag u ook rekenen op onze rijschool nabij Delft. Even een aantal voordelen van deze rijschool nabij Delft op een rijtje:

  • De eerste proefles is erg goedkoop, u betaalt slechts 40 euro. Kiest u er vervolgens voor om bij ons te leren rijden? Dan is die eerste les geheel gratis!
  • We bieden u een zeer flexibele agenda aan. Wilt u graag in de avonden of in het weekend rijlessen volgen? Dan is dat geen enkel probleem.
  • We doen alles op uw tempo. U kunt vele lessen in een week volgen maar ook eens per week.
  • En mocht u de eerste keer zakken dan betalen wij uw tweede kans!

Ook voor een opfriscursus kunt u contact met ons opnemen

Wilt u na jaren van niet-rijden het rijden weer oppakken? Moet dat wel omdat u gaat verhuizen of een andere baan krijgt? Wat de redenen dan ook mogen zijn, voor vervolgopleidingen en opfriscursussen bieden we allerlei mogelijkheden aan. Klim daarom in de pen en vraag om persoonlijk advies. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren of stuur een bericht via Facebook.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn