De beste transformator voor mijn project

Wanneer je een eigen eenmanszaak hebt en je werkt met uiteenlopende projecten, dan heb je wel eens de hulp van anderen nodig om ergens de beste keuze in te maken. Ik moet toegeven dat ik hier niet altijd de beste in ben. Het is natuurlijk niet voor niets dat ik mijn eigen bedrijf begonnen ben. Ik vind het heerlijk om in mijn eentje te werken en het liefst doe ik dat dan ook het merendeel van de tijd. Op een gegeven moment was ik echter met een project bezig waarin ik helemaal vast liep. Meerdere dingen gingen mis en daardoor wist ik eigenlijk niet meer wat ik moest doen om hieruit te komen. Ik heb toen een goed bevriende mede-ondernemer opgebeld om hem om hulp te vragen. Hij is toen samen met mij naar het project gaan kijken en we kwamen tot de conclusie dat ik de verkeerde transformator aan het gebruiken was. Daardoor liep het dus helemaal mis. Toen ik dat eenmaal doorhad, was het ineens duidelijk! Ik ben toen op het internet op zoek gegaan naar een goed bedrijf waar ik wel de juiste transformator kon bestellen. Hierbij kwam ik terecht op de website van het bedrijf ETI. Hier hebben ze uiteenlopende soorten transformatoren.

  • 3ph transformatoren
  • Stuur transformatoren

Maar ook kun je hier terecht voor beschermings- en veiligheidstransformatoren. Ik had zelf de stuur transformator voor mijn project nodig en na het advies in te hebben gewonnen van een van de medewerkers die ik hier aan de telefoon had bevestigde hij dat ook voor mij.

Het advies voor de juiste transformator

Nadat de ondernemer mij erop wees dat ik inderdaad gebruik aan het maken was van de verkeerde soort transformatoren, wilde ik natuurlijk wel voor de volle 100% zeker weten dat ik nu wel met het juiste product aan de slag ging. Daarom heb ik dus contact opgenomen met de klantenservice van het bedrijf ETI. Hier werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. En hij bevestigde dus inderdaad wat ik al dacht dat ik dan wel moest gebruiken op dit gebied. Sindsdien maak ik wel vaker gebruik van deze website en ik ben er iedere keer weer zeer tevreden over. Ze staan altijd voor je klaar om je advies te geven wanneer je dat nodig hebt en ook het bestellen van de producten die ze hier verkopen gaat heel erg makkelijk. Een nadeel van het bestellen van een transformator is bij ieder bedrijf toch wel dat het even duurt voordat ze de transformator naar je op kunnen sturen. Ook bij ETI duurt het ongeveer een week voordat je het in huis hebt. Dit klinkt misschien heel erg lang, maar dit is dus eigenlijk heel erg normaal wanneer het op het bestellen van dergelijke producten aankomt.

Een goede aanrader

Als jij ook op zoek bent naar een bedrijf waar ze een uitstekend assortiment van transformatoren hebben en waar ze altijd voor je klaar staan om je te helpen bij het vinden van het juiste product, dan is dit echt het bedrijf wat ik op dit gebied aanraad. Ze weten hier als geen ander hoe het is om een goede service te leveren. Daarnaast is de kwaliteit van de producten die ze hier verkopen ook altijd weer in zeer goede orde. Ik moet nog steeds de transformator waar ik niet blij mee ben. Ik blijf dan ook iedere keer naar dit bedrijf terug komen om mijn bestellingen op dit gebied te plaatsen. Kom dus snel een kijkje nemen op de website als je ook een transformator nodig hebt.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn