De dakgoot reinigen voorkomt problemen

Met de aankomende herfst en winter is het belangrijk dat uw dakgoot vrij is van bladeren en ander vuil dat zich in de dakgoot ophoopt. Laat daarom tijdig uw dakgoot reinigen om problemen te voorkomen. De dakgoot reinigen kan snel en eenvoudig door een vakman voor u worden gedaan. B-CLEAN is daarin uw aangewezen specialist en maakt het dakgoot reinigen voor u een zorg minder

Dakgoot reinigen professioneel uitgevoerd

Een dakgoot reinigen kan het beste professioneel worden uitgevoerd. Wanneer u zelf op de ladder gaat staan kan er van alles gebeuren en neemt u wellicht ook niet al het vuil mee. Een dakgoot reinigen is verstandig, maar wel als u het door een professional laat uitvoeren. Een andere situatie kan zijn dat u in een gezamenlijk pand woont en de dakgoot onderdeel uitmaakt van het gezamenlijk bezit. Het is daarmee lastig om één persoon aan te wijzen en hem voor het dakgoot reinigen verantwoordelijk te maken. B-CLEAN levert daarom ook VVE onderheid waarbij dakgoot reinigen is inbegrepen. De voordelen zijn daarbij:

  • Geen schade aan het hout rondom de dakgoot
  • Vuil wordt tijdig verwijderd, vooral wanneer u reiniging periodiek plant
  • Uw gevel blijft schoon
  • Lekkages worden voorkomen
  • Insecten en andere dieren vinden uw dakgoot minder interessant om in te verblijven

Een dakgoot reinigen is daarmee dus ook kosten besparend, omdat het preventief werkt in het onderhoud van uw pand. U bent daarmee gegarandeerd van kwaliteit en professionaliteit. Op www.b-cleanservice.nl leest u alles over de voordelen die dit onderhoud met zich meebrengt, maar vooral ook de problemen die u met het reinigen van uw dakgoot kunt voorkomen.

De volledige service van B-CLEAN

De organisatie B-CLEAN heeft een volledig pakket samengesteld voor de schoonmaak particuliere woningen en van verzamelpanden. Als particulier kunt u B-CLEAN inschakelen, maar bij verzamelpanden gaat het met name om bewoonde appartementencomplexen en flatgebouwen waarbij een portiek toch het visitekaartje is van de gehele woning en de uitstraling van het gebouw mede bepalend is voor het gevoel dat u heeft bij het wonen in dit gebouw. De service van B-CLEAN is erop gericht om kwalitatief, periodiek schoon te maken, te reinigen en onderhoud te plegen. Van galerij tot portiek, want trappenhuis tot het wassen van de ramen. Reiniging in de brede zin van het woord. Ook het schoonmaken van zonnepanelen, dakgoot reinigen en spinnenbestrijding valt hieronder. Dit laatste is overigens een specialiteit waarbij B-CLEAN zorgvuldig te werk gaat. Spinnen zijn immers nuttige dieren, maar veel mensen vinden het onprettig wanneer deze diertjes op, rond en in hun huis een eigen woonplaats creëren. In Nederland is het echter niet toegestaan om spinnen te bestrijden met gif, wat ook schadelijk voor mensen en dieren is. Insect Clean is het middel dat B-CLEAN wel kan gebruiken en waarmee op biologische en milieuvriendelijke wijze spinnen worden bestreden. Eenvoudig weg door ze te weren en ervoor te zorgen dat er geen nieuwe nesten kunnen worden gemaakt. Het bijkomend voordeel is dat dit middel een dun laagje achterlaat dat vuilafstotend is. Een win-win situatie dus, behalve voor de spin, al mag die wel zijn leven behouden. B-CLEAN is daarmee van alle markten thuis en is in te schakelen voor meer dan alleen uw dakgoot reinigen. Voor een vrijblijvende offerte en om te ontdekken wat deze schoonmaakorganisatie voor u kan betekenen kunt u via de website eenvoudig contact opnemen, ook als u een bedrijf of instantie bent en op zoek bent naar een kundig schoonmaakbedrijf voor uw kantoor of bedrijfspand. B-CLEAN gaat voor kwalitatief en professioneel schoonmaakwerk en onderhoud, ongeacht of dit gaat om een kleine woning of een groot bedrijfspand.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn