De juiste cp pallets bestel je natuurlijk bij Qpall

Als je bepaalde spullen moet opslaan of juist moet vervoeren, dan kun je daar in veel gevallen pallets voor gebruiken. Deze kun je immers makkelijk met de heftruck heen en weer rijden en ook stapelen is geen probleem. Dat betekent dat je de artikelen in je magazijn op pallets kunt zetten, zodat je deze makkelijk kunt verplaatsen naar een vrachtwagen of juist naar het magazijn. Als je vaten hebt met vloeistof, dan kun je deze op pallets zetten en vervolgens kan daar dan weer een pallet bovenop. Of je maakt juist gebruik van stallingen, zodat je de pallets makkelijk op de verschillende stellingen kan schuiven. Je kunt voor al deze doeleinden houten pallets gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor cp pallets. Deze werden vroeger vooral gebruikt voor de opslag van chemische producten, maar ze worden nu eigenlijk in alle domeinen gebruikt. Uiteindelijk gaat het erom dat je producten in huis haalt die lang mee gaan en die het vervoer van verschillende artikelen makkelijker maakt. Dat is voor jou als ondernemer fijn, maar het is ook prettig voor je werknemers en de klanten die de artikelen op de pallets eventueel in hun eigen magazijn moeten stallen. Ook qua vervoer is het immers fijn dat de cp pallets doen wat ze moeten doen. Voor al deze redenen en vele anderen is het dan ook zeker een goed idee om te vertrouwen op de service en kwaliteit van Qpall. De cp pallets zijn duurzamer dan de houten varianten. Ze gaan dus langer mee en zijn robuuster tegen schade. Veel ondernemers kiezen dan ook voor cp pallets, omdat deze vooral op de langere termijn een stuk goedkoper zijn. Zoals gezegd kun je voor de cp pallets terecht bij Qpall. Als je vast meer wilt weten, dan is het verstandig om gewoon even naar de website te surfen van qpall-kunststof-pallets.nl.

Bestel je cp pallets via qpall-kunststof-pallets.nl

Op de site vind je meteen een overzicht van alle verschillende soorten cp pallets die je kunt bestellen. De verschillende cp De juiste cp pallets bestel je natuurlijk bij Qpallmodellen worden aangeduid met een nummer. De modellen lopen daardoor van cp1 tot en met cp9. Ieder model heeft specifieke afmetingen. Zo is ieder model geschikt voor een bepaald type artikel of product. Zo zijn de modellen 1 en 6 vooral geschikt voor zakken en dozen, terwijl de modellen 3 en 9 zich juist heel goed lenen voor vaten, octabins en bigbags. Op de site vind je dan ook een compleet overzicht met de verschillende modellen en de bijbehorende producten. Neem voor verdere informatie vooral even contact op met Qpall. 

De vele voordelen van Qpall

Mocht je besluiten om cp pallets bij deze winkel te bestellen, dan profiteer je uiteraard ook van de nodige voordelen. Qua voordelen kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Korte levertijden
  • Wereldwijd dealernetwerk
  • Maatwerk mogelijk
  • 5 productie locaties

Qua service en kwaliteit zit het bij Qpall dus wel goed. Los van het feit dat je qua pallets sowieso al hele goede kwaliteit ontvangt. In die zin is het zeker een goed idee om je pallets bij Qpall te bestellen. Surf daarom snel naar de site om het assortiment te bekijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn