De mooiste samsung accessoires online

handymobile - samsung accessoiresLaatst was ik op vakantie in Thailand, toen mijn telefoon uit mijn broekzak viel. Het was me nooit eerder gebeurt dat toen ik bukte, mijn telefoon zo gemakkelijk op de grond viel. Natuurlijk heb ik dit veelvuldig bij vrienden van mij zien gebeuren en ik dacht dat ik daar op voorbereid zou zijn. Direct toen ik mijn telefoon kocht, heb ik een bijpassend hoesje aangeschaft. In de winkel waar ik mijn telefoon heb kocht vond ik dat ze niet het perfecte hoesje voor mijn telefoon hadden. Door een buurvrouw werd ik verwezen naar een super handige website. Het was de website van handymobile.nl. Hier vond ik talloze handige samsung accessoires. Ik was als een kind in de snoepwinkel en kon wel uren op de website snuffelen, op zoek naar iets leuks. Op de website kun je ook terecht voor andere merken, zoals:

  • Apple
  • Huawei
  • Sony
  • LG
  • HTC

Zelf houd ik er niet zo van om lang in een winkel te staan, maar snuffelen op zo’n uitgebreide website vind ik echt fantastisch. Ik had enkele samsung accessoires gekocht en ging op reis. Op het vliegveld heb ik ook nog even gekeken naar samsung accessoires, maar ik was eigenlijk al helemaal voorzien.

De nieuwste samsung accessoires in een klik en een zucht

In het vliegtuig hadden we draadloos internet en omdat het toch best een lange vlucht naar Bangkok is, heb ik ook eventjes gebruik gemaakt van internet in het vliegtuig. Ik kon het toch niet laten en binnen een paar klikken had ik toch weer even de website van handymobile.nl geopend, om toch nog even te shoppen voor samsung accessoires. Door de foto’s op de website zie je meteen om wat voor soort artikel wat in de praktijk erg handig blijkt te zijn. Het aanbod is heel groot en zeer gevarieerd. Ik vind vaak de nieuwste samsung accessoires binnen een handomdraai. Laatst zocht ik een bordeaux rood hoesje van leer en kon het nergens vinden, echter toen ik op handymobile.nl zocht, had ik het zo gevonden. Het was een cadeautje voor mijn moeder.

Geen hoes te gek

In het vliegtuig had ik dus toch nog een paar samsung accessoires aangeschaft en ingesteld dat ik die thuis zou ontvangen als ik weer terug zou zijn uit Thailand. Vaak vind ik het jammer dat de vakantie is afgelopen, maar als ik weet dat er na de vakantie een cadeautje op mij ligt te wachten dan ben ik altijd erg opgetogen. In Bangkok aangekomen, ging ik meteen naar een bekende toeristische markt. Hier verkochten ze ook heel veel samsung accessoires, maar lang niet de samsung accessoires die ik op handymobile.nl kan vinden. Het aanbod op die markt was zo ontzettend groot en vaak gericht op de Aziatische markt. Hoedjes in de gekste vormen en kleuren, van hele knuffels toch bijna vloeibare hoesjes. Ik was erg blij dat ik in Nederland al een goed hoesje had gekocht, want alhoewel een hoesje in de vorm van een knuffel er grappig uit ziet, je wilt altijd dat het artikel fijn in gebruik is. Dus dat de telefoon met hoesje goed je broek in gaat en er niet gemakkelijk uit valt. Doordat ik een lange zijde broek aan had was mijn telefoon bij het bukken helaas toch uit mijn zak gevallen. In eerste instantie schrok ik heel erg, maar toen ik zag dat het hoesje zijn werk had gedaan was ik gerustgesteld. Geen barst in het scherm van mijn telefoon en zelfs het hoesje van rubber had niet eens een veegje. Ik kon nu zonder zorgen genieten van de vakantie in Bangkok.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn