Diefstal wordt achterhaald dankzij de bedrijfsrecherche

Het is niet leuk als u het idee hebt dat er geld wordt gestolen uit uw kassalade. In de eerste plaats wilt u natuurlijk niemand betrappen. In de tweede plaats lijdt uw bedrijf zeker op de lange termijn verlies. Er is immers sprake van een grote grijze derving die u niet ergens anders aan kunt linken. En dat betekent dat het verstandig is om uw personeel eens streng aan te spreken. Werkt dit niet en lukt het maar niet om iemand op heterdaad te betrappen? Hier dan de bedrijfsrecherche in. Want zoals u op de website van de bedrijfsrecherche kunt lezen, nmsrecherche.nl, werken wij snel en in het geheim zodat we er vlug achter zullen komen wie de dader is. Sterker nog, misschien gaat het wel om een groepje mensen die de kantjes er vanaf lopen. Het is ook zeker slim om bij uzelf na te gaan waarom er überhaupt sprake is van diefstal. Maakt u het eenvoudig voor een potentiële dief? Of is er veel onrust op de werkvloer omdat u last hebt van een keur aan ontevreden werknemers? Laten we voorop stellen dat dit nooit een legitiem argument is om dan maar te gaan stelen. Welnee, de wet overtreden kan vrijwel nooit gerechtvaardigd worden, in ieder geval niet als het op diefstal aankomt. Wij kunnen stilletjes onze plannetjes in werking laten treden zodat de bedrijfsrecherche er al snel achter komt waar nu eigenlijk de problemen precies liggen.

De bedrijfsrecherche werkt in het geniep, zorgvuldig en accuraat

Het is helemaal niet vreemd wanneer u denkt dat er binnen uw bedrijf sprake is van verduistering of vervreemding. In 80 procent van alle MKB bedrijven is hier namelijk sprake van. Dat getal liegt er niet om maar dit moet u wel een beetje nuanceren. Zo kan het gaan om het meenemen van goedkope kantoorartikelen zoals een pen, om het langer ziek blijven dan noodzakelijk of gebruik maken van het internet voor privézaken. Het is daarom heel belangrijk om bij ieder bedrijf scherpe regelgeving op te stellen om deze grenzen te kunnen bewaken. Onze bedrijfsrecherche kan u daarbij assisteren. Preventief te werk gaan zal u immers geen windeieren leggen en het zal erg veel drama voorkomen. Onze bedrijfsrecherche zal optreden als het echter al flink uit de hand is gelopen.

  • Misschien zit iemand in de ziektewet maar hebt u het idee dat diegene er flink bijklust,
  • Wellicht verdwijnt er erg veel cash en is er absoluut geen sprake meer van simpele diefstal, misschien zelfs wel door onwetendheid. Het verdwijnen van geld is nooit een goed teken.
  • Er kunnen ook dure producten uit uw winkel verdwijnen. Hebt u camera’s hangen maar weet u vrijwel zeker dat het niet door bezoekers wordt meegenomen? Ook dan is de tijd aangebroken om onze bedrijfsrecherche in te lichten.

We beschikken over diverse technieken om de daders of daders snel te achterhalen. U hebt dan een keur aan vervolgstappen. Doorgaans raden we een stevig gesprek, een ontslag en het inlichten van de politie aan, maar dat is per zaak weer anders. Zo spelen emoties en de ernst van de situatie ook mee in deze beslissingen.

Mocht u al iemand verdenken dan kunt u dat anoniem aan ons melden

Wilt u graag iets meer weten over de werkzaamheden van NMS bedrijfsrecherche? Wilt u weten wat het u eventueel zou kunnen gaan kosten of vraagt u zich af of uw bedrijf ook in aanmerking voor een inspectie komt? Klim in ieder geval vandaag nog in de pen en schrijf een uitvoerige mail naar de bedrijfsrecherche. We laten zo spoedig mogelijk iets van ons horen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn