Durf jij ooglaseren aan?

Ben jij het iedere dag dragen van een bril ook helemaal zat? Of heb je geen zin meer om dagelijks je lenzen in en uit te doen? Dan is ooglaseren misschien wel iets voor jou en ooglaserkliniek Clinic Select is dé plek om dit te laten doen! Zelf droeg ik al jaren lang contactlenzen, maar ik heb het in- en uitdoen van die dingen nooit echt goed onder de knie gekregen. Helaas waren mijn ogen niet geschikt voor een bril vanwege het grote verschil in sterkte van mijn ogen. Daarnaast had ik vaak last van traanogen buiten en vooral op de fiets, droge ogen aan het einde van de dag en ook regelmatig had ik last van irritaties zoals jeuk, een lens die weer uitviel of een lens die verkeerd op mijn oog zat waardoor ik veel pijn had. Ooglaseren is voor mij daarom echt een uitkomst geweest. Mijn moeder raadde het me aan nadat ik weer voor de zoveelste keer problemen had met mijn contactlenzen. Zelf heeft zij geen slechte ogen, maar ze had veel positieve ervaringen in haar omgeving van vriendinnen en kennissen gehoord. Na wat speurwerk op het internet kwam ik bij Clinic Select terecht en hier ben ik uitstekend geholpen! 

In dit artikel zal ik meer vertellen over de voordelen van ooglaseren en waarom ik ooglaserkliniek Clinic Select voor iedereen die geïnteresseerd is kan aanraden!

Wat zijn de voordelen van ooglaseren?

Veel mensen zijn een beetje terughoudend als het gaat om ooglaseren, omdat het toch gaat om een ingreep. Deze terughoudendheid is echter niet nodig, het gaat namelijk om een relatief eenvoudige, snelle en pijnloze ingreep. Daarnaast heeft ooglaseren veel voordelen:

  • Het belangrijkste voordeel voor de meeste mensen is toch de mogelijkheid om goed te kunnen zien zonder bril of lenzen. Dit is een groot gemak.
  • Daarbij komt nog dat het dragen van een bril of lenzen op de lange termijn uiteindelijk veel duurder blijkt dan eenmalig ooglaseren. De kosten van een behandeling zijn gemiddeld na vier tot vijf jaar al terugverdiend.
  • De ooglaser behandeltechnieken zijn inmiddels al zo ver ontwikkeld en verfijnd dat er voor iedere soort oogafwijking wel een geschikte behandeling is die veilig, vlot en pijnloos verloopt. 
  • Ten slotte biedt ooglaserkliniek Clinic Select een levenslange garantie aan op een eventuele herbehandeling. Het is niet gebruikelijk dat je sterkte nog verandert na het ooglaseren, maar mocht dit dan toch een enkele keer gebeuren dan kun je bij Clinic Select de rest van je leven terecht!

Wat gebeurt er bij een behandeling?

Ooglaseren klinkt best wel spannend, maar dat is het eigenlijk helemaal niet! Bij een dergelijke behandeling wordt er simpelweg een minimale aanpassing gemaakt in de bolling en de dikte van het hoornvlies. Hierna kun je weer helemaal scherp zien zonder het hoeven dragen van een bril of lenzen.  Een ooglaser behandeling kan helpen bij bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijkingen. Kortom, alle oogafwijkingen waar je normaal gesproken een bril voor nodig hebt om hem te verhelpen. Iedere afwijking wordt net iets anders behandeld, dus voor meer informatie hierover kun je het beste contact opnemen met de oogartsen van laatjeogenlaseren.nl die jou alles over jouw specifieke behandeling kunnen vertellen. Ooglaseren blijft natuurlijk wel een kleine operatie waar dus ook enkele risico’s aan verbonden zitten, het is daarom dus verstandig om je ook meteen hierover goed te laten informeren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn