Een bedrukte powerbank met uw bedrijfslogo

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk voor uw personeel of uw relaties dan heeft u daar tegenwoordig een zeer ruime keuze in. Dat heeft zowel zijn voor als nadelen. Het voordeel is dat u altijd wel een geschikt geschenk zult kunnen vinden, het nadeel is dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Want wat is nu een goed geschenk dat u aan zowel uw personeel als uw relaties kunt geven? Onze tip is om een geschenk te geven waar iedereen iets aan heeft, maar dat niet per se persoonlijk hoeft te zijn. Bij Legetelefoon.nl verkopen ze alles op het gebied van draadloos opladen. Hier kunt u dus een bedrukte powerbank bestellen met uw bedrijfslogo er op. Dit is een cadeau waar iedereen blij van wordt. Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone waar zij de hele dag mee in de weer zijn? Hoe meer er gebruik wordt gemaakt van een telefoon, des te sneller is de batterij leeg en als er iets vervelend is dan is het wel een lege telefoon waar u niets meer mee kunt. U zult altijd zien dat dit gebeurt midden in een belangrijke vergadering terwijl u notities aan het maken bent op uw telefoon. Met een bedrukte powerbank is dat verleden tijd. U kunt bij Legetelefoon.nl terecht voor:

  • Powerbanks
  • Draadloos opladen
  • WiFi LED

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Een vrijblijvende offerte voor een bedrukte powerbank

Natuurlijk geven zij u als (zakelijke) klant bij de Legetelefoon.nl de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt de bedrukte powerbank al bestellen met een prijs van € 3,99. Bestelt u meer dan 25 stuks? Dan heeft Legetelefoon.nl een aantrekkelijk tarief voor u. Bent u dus van plan om de bedrukte powerbank als relatiegeschenk weg te geven? Dan raden wij u zeker aan om een offerte aan te vragen. De Legetelefoon.nl biedt u veel mogelijkheden waar u zeker gebruik van wilt maken. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten powerbanks en kunt u deze niet alleen laten bedrukken, maar ook graveren met uw logo, slogan of bedrijfsnaam. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een combinatie van deze drie dingen te laten drukken of graveren. Het leuke van dit geschenk is dat het voor iedereen een handig product is om te gebruiken en door de personal touch is het voor u een leuk cadeau om te geven en voor de ontvanger om te krijgen.

Een bedrukte powerbank als perfect relatiegeschenk

Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om een relatiegschenk uit te kiezen. U moet vaak met veel verschillende soorten mensen rekening houden en zoek daar maar eens een cadeau voor uit. Daarnaast wilt u er natuurlijk ook niet te veel geld aan uitgeven. Het is dus noodzakelijk dat u hier een goede balans in vindt. Met de bedrukte powerbank heeft u dat zeker gevonden. Bij Legetelefoon.nl rekenen ze een zeer gunstige prijs voor dit product en het bedrukken ervan. Het is dus voor uw portemonnee ook leuk om voor een bedrukte powerbank als relatiegeschenk te kiezen. Daarnaast zorgt de Legetelefoon.nl er voor dat uw bestelling snel geleverd wordt, zodat u direct de bedrukte powerbank als relatiegeschenk kunt gaan uitdelen. Als u meer wilt weten, dan kunt u bellen of mailen. Of u kunt het offerte aanvraagformulier gebruiken om er achter te komen wat dit relatiegeschenk voor u zal kosten. Informeer vandaag nog en u kunt snel uw beslissing maken. Uiteraard vindt u op de website ook meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn