Een bestelling verhuisdozen maken

beeboxx - Bestelling verhuisdozenAls u binnenkort een verhuizing hebt dan komt daar heel wat bij kijken. De meeste mensen regelen dit zelf. Ze huren een busje, een pick-up of een kleine vrachtwagen die ze met hun autorijbewijs mogen besturen. Ze vragen hulp van familie, kennissen en vrienden en maken er een mooie dag van. Bij kleine verhuizingen zoals de verhuizing van een student naar een nieuwe kamer is dat een prima oplossing. Hebt u een groot gezin en verhuist u naar een grote koopwoning? Dan is het misschien verstandig om een professioneel bedrijf in te huren. Zeker als u erg veel grote meubelen en duur witgoed hebt staan. Wellicht wilt u de badkamer en keuken mee verhuizen! Maakt u dan een grote bestelling verhuisdozen. Gaat het echter om een kleine verhuizing? Dan is een kleine bestelling verhuisdozen ook helemaal prima. Wij van beeboxx.nl nemen graag uw bestelling aan verhuisdozen in ontvangst want wij zijn de nummer een leverancier van dergelijke dozen. Het gaat hierbij niet om kartonnen dozen maar om her te gebruiken plastieken boxen. Waarom dozen van kunststof en niet van recyclebaar papier? Een goede en terechte vraag die we gaan antwoorden in de volgende alinea. Leest u even mee?

De bestelling verhuisdozen wordt snel afgeleverd

Een bestelling verhuisdozen maken via onze website is een peulenschil. Als u eenmaal een kijkje hebt genomen op de website dan begrijpt u wel wat we daarmee bedoelen. U hoeft enkel een keuze te maken uit de drie opties die u hebt en dan vult u uw gegevens in met daarbij de datum waarop u de bestelling verhuisdozen wilt ontvangen. Zoals we in de vorige alinea aangaven willen we u graag uitleggen waarom wij kunststoffen dozen prefereren boven de klassieke kartonnen verhuisdoos:

  • Ten eerste hoeft u deze dozen niet uit te klappen. Ze zijn eenvoudig en stevig vast te maken zodat er onderweg niets uit kan vallen.
  • Ten tweede gaan ze veel langer mee, ze scheuren niet en worden niet aangetast door water.
  • Ten derde is recyclebaar karton nooit 100 procent recyclebaar. Er gaat materiaal verloren en ongeveer 30 procent wordt aangevuld met “nieuw” materiaal. Van duurzaamheid is er op de langere termijn geen sprake meer!

U leest het, gaat u geen kartonnen dozen kopen maar huur voortaan kunststoffen bakken als u gaat verhuizen. U doet daar niet alleen uzelf een groot plezier mee maar ook moeder Aarde. Zoals u leest begint de huurprijs bij een bestelling verhuisdozen al bij 65 euro. De medium variant is 119 euro en de grootste variant 169.

Probeert u het eens uit, wat kan er mis gaan?

Als u de grootste variant kiest dan is de kans groot dat u veel te veel dozen in huis haalt. In principe is de medium bestelling aan verhuisdozen perfect voor een gezin met een modaal inkomen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u graag uw kantoor wilt verhuizen. Wij helpen zowel burgers als bedrijven dus schroom niet en maakt u snel uw bestelling aan verhuisdozen. Wist u dat de bezorging altijd geheel gratis is? Dat geldt tevens voor het ophalen. Dus de prijs die u ziet vermeld op de website is de prijs die u van ons mag verwachten. Hebt u hier verder nog vragen over? Wilt u graag iets meer weten over de kwaliteit van de boxen? Het kan geen kwaad om even de kat uit de boom te kijken. De verhuizing moet immers vlekkeloos verkopen. Neemt u daarom contact met ons op. Tijdens kantooruren kunt u ons even opbellen, een e-mail sturen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn