Een beter zichtbare website? Schakel een SEO specialist in!

Heb jij de hulp van een SEO-specialist nodig? Heb je een prachtige website, maar krijg je weinig online bezoekers? Staan er geweldige producten in jouw webshop, maar blijven de bestellingen uit? Het kan zijn dat dit wordt veroorzaakt door een lage positie van je website in de resultaten van zoekmachines. Mensen kopen en zoeken steeds vaker online naar producten en diensten, dus het is van belang dat je daar slim op inspeelt. Weet je zelf niet hoe dat moet? Schakel dan een SEO specialist in! Een SEO specialist kan er namelijk voor zorgen dat jouw website of webshop een hogere score krijgt in zoekmachines en zo sneller gevonden wordt op het internet.

Afdeling Online zorgt voor persoonlijk advies op het gebied van SEO en online marketing

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat als doel heeft om bepaalde websites hoger uit te laten komen wanneer mensen met trefwoorden zoeken (in bijvoorbeeld Google). Hoe beter je website op dit online zoekgedrag is ingesteld, hoe sneller mensen bij jou terecht komen in plaats van de concurrent. De SEO expert van Afdeling Online kan je hierbij helpen! De medewerkers van Afdeling Online zijn klantgericht, vakkundig en realistisch, en hebben ieder hun eigen specialiteiten, zodat je weet dat je door de juiste deskundige wordt geholpen met een persoonlijk plan. Verder geeft Afdeling Online niet alleen advies over SEO voor specifieke websites, maar bieden ze ook op maat gemaakte workshops aan over SEO en online marketing. Dit kan heel handig zijn voor het geval je zelf een goede basis wil leggen door dieper op de strategieën en recente ontwikkelingen van SEO in te gaan.

Wat gaat een SEO expert met jouw website doen?

Hoor je nu voor het eerst van SEO of weet je niet precies waar je moet beginnen? Het voordeel van het inschakelen van een expert is dat deze alle kennis al in huis heeft om jouw website te optimaliseren en te vergelijken met de concurrent. Dat een heel proces, en de SEO expert neemt jou langs deze weg mee voor het beste resultaat en een duidelijk overzicht. De werkwijze van de SEO expert van Afdeling Online volgt dit stappenplan:

  • Eerst vindt de nulmeting plaats, waarbij een analyse wordt gemaakt van je klanten, je markt en je concurrenten. Zo weet je wat de huidige status is van je website of webshop.
  • Daarna volgt een onderzoek naar welke trefwoorden je het best kunt gebruiken op je website. Het ideale plaatje hierbij is een groot bereik onder zoekende klanten, maar een laag gebruik door de concurrent.
  • Met deze informatie schrijft en plaatst de SEO expert samen met zijn collega’s de nieuwe, geoptimaliseerde teksten voor je website. Deze deskundig geschreven teksten zijn uniek en worden aangepast naar jouw wensen en behoeften.
  • Vervolgens kan er ook gebruik worden gemaakt van linkbuildingstrategieën, waarbij er zoveel mogelijk links naar jouw website verwijzen. Zoekmachines tellen die links mee in het bepalen van de waarde van je website. Hoe meer links naar jouw website verwijzen, hoe beter.
  • Daarna kunnen er online doelen worden gesteld en gemeten. De doelen zijn gebaseerd op de nulmeting (van de eerste stap). Met behulp van een analyseprogramma op Google kan er worden gemeten wat de activiteiten en resultaten zijn van de nieuwe website.
  • Tot slot krijg je elke maand een update over de vorderingen van het SEO-traject, zodat je zelf inzicht blijft houden in de werking ervan en de resultaten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat SEO voor jouw website kan betekenen? Kijk voor meer informatie over SEO en Afdeling Online op https://www.afdelingonline.nl/seo-specialist/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn