Een bouwbord plaatsen

Signframing - bouwbordHet maken van reclame is tegenwoordig van groot belang. Sinds het voor de consument gemakkelijker is geworden zich te verplaatsen, is het voor bedrijven belangrijker om zich te onderscheiden van de concurrent. Als de consument namelijk de mogelijkheid heeft om naar een ander te gaan, zal hij dit ook doen wanneer er een beter aanbod wordt gedaan of wanneer het niet duidelijk is waar jij bent gevestigd. Het duidelijk maken van je locatie is dus heel belangrijk als je voldoende omzet wilt genereren om winst te maken. Vroeger was het niet nodig om te laten weten waar een bedrijf zat, omdat alle inwoners van een dorp afhankelijk waren van de bedrijfjes in de buurt. Toen de auto echter steeds beter betaalbaar werd voor de gewone mensen werd het ook voordeliger om ergens anders op een goede aanbieding af te gaan. Daarom is het belangrijk dat je duidelijk maakt waar je bent en wat je in de aanbieding hebt. Op deze manier komen de klanten naar je toe en kunnen ze iets kopen: als niemand weet waar je zit kun je ook geen producten of diensten verkopen. Je locatie duidelijk maken is niet moeilijk en kun je op verschillende manieren aanpakken. Je kunt bijvoorbeeld een bouwbord gebruiken om naast de zaak te plaatsen, waar je vervolgens je bedrijfsnaam of een reclameboodschap op plaatst. Ook kun je een bouwbord op een andere locatie zetten om de klanten vanaf een grotere afstand naar je toe te lokken. Wat er op het bouwbord moet staan verschilt per bedrijf en heeft te maken met de vestigingslocatie, de grootte van het bedrijf en natuurlijk wat er wordt aangeboden.

De voordelen van een bouwbord

Een bouwbord is een heel veelzijdig product waar je op veel manieren je voordeel uit kunt halen. Ten eerste kun je een bouwbord gebruiken om je locatie mee aan te geven. Duidelijke reclame op de gevel is heel praktisch, omdat toevallige voorbijgangers snel naar binnen lopen als ze zien dat je er zit. Het is echter ook belangrijk dat je duidelijk maakt wat je eigenlijk aanbiedt. Als de klant nog nooit van je gehoord heeft, is het niet altijd mogelijk om uit de bedrijfsnaam af te leiden wat je verkoopt. Daarom is een bouwbord geschikt voor een slogan, bedrijfsnaam of boodschap waaruit blijkt wat je eigenlijk aanbiedt. Je kunt een bouwbord goed gebruiken om voor, op of naast je winkel te plaatsen. Je kunt er echter ook een boodschap op zetten en het bord ergens anders in de stad of het dorp neerzetten. Als je vervolgens op het bouwbord zet waar je te vinden bent, trek je ook bezoekers die niet toevallig in de buurt zijn. Op deze manier zorg je voor meer klanten die uiteindelijk ook meer zullen kopen. Bouwborden worden vaak op deze manier gebruikt en er zijn dan ook heel veel verschillende soorten bouwborden. Je kunt een bouwbord goed buiten gebruiken maar het is ook mogelijk om ze binnen te plaatsen. In een grote winkel kun je bijvoorbeeld een bouwbord gebruiken om aan te geven waar de klant een bepaald product kan vinden. Ook kun je op grote openbare plekken de weg mee aangeven. Het is in ieder geval belangrijk dat je goed nadenkt over wat er op het bouwbord komt te staan, voor je het laat maken. Als je het naast je bedrijf gaat plaatsen, is het meestal voldoende om weer te geven wat er wordt aangeboden. Dit kan door het er letterlijk op te zetten, maar je kunt ook een leuke slogan verzinnen of afbeeldingen gebruiken. Dit geldt ook wanneer je het bouwbord ergens anders neerzet. Het is echter verstandig om er dan ook een routebeschrijving of adresgegevens op te zetten, zodat consumenten die misschien iets van je willen kopen je kunnen vinden.

Bouwborden laten maken

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat je kunt inschakelen als je een bouwbord wilt laten maken, kun je het beste eens op www.signframing.nl kijken. Hier vind je allerlei soorten bouwborden die speciaal voor jou op maat gemaakt kunnen worden. Signframing maakt bouwborden die zowel toepasbaar zijn voor tijdelijke als permanente reclame. Je kunt bijvoorbeeld een tijdelijk bouwbord laten plaatsen als je wilt laten weten wat voor activiteiten er plaatsvinden op een terrein, bijvoorbeeld bij een verbouwing. Aannemers en makelaars maken er vaak gebruik van als ze iets aan het ontwikkelen zijn, dat veel bekijks trekt of nog niet is verkocht. De bouwborden van Signframing worden gemaakt van aluminium van een goede kwaliteit. Dit betekent dat het bord licht van gewicht is en er mooier uitziet dan een bord van hout of kunststof. Het is mogelijk om het bouwbord direct in de grond te plaatsen, maar als de grond hier niet geschikt voor is kan het bord ook worden bevestigd aan betonplaten, die op de grond geplaatst zijn. Je kunt bij Signframing terecht voor bouwborden in allerlei soorten en maten:

  • hangend enkel
  • staand enkel
  • hangend v
  • staand v
  • banier
  • rond
  • containerframe
  • triaflex hangend enkel
  • blindframe hangend model (buiten)

Naast deze verschillende soorten bouwborden kun je er bovendien ook terecht voor textielframes, beursstands, kamerschermen, bestickering, losse spandoeken, bewegwijzering, bedrijfspresentatie, lichtbakken en houten bouwborden. Wat voor manier om reclame te maken je ook zoekt: je bent bij Signframing aan het juiste adres. Kijk op www.signframing.nl voor meer informatie, vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn