Een draadloos alarmsysteem voor extra veiligheid

credexalarmsystems - Draadloos alarmsysteemTegenwoordig heeft bijna iedereen thuis wel een alarmsysteem. Het is heel belangrijk om bijvoorbeeld uw woning goed te beveiligen tegen inbrekers en al het ongewenste bezoek. Met een draadloos alarmsysteem bent u heel goed beveiligd. Dit systeem is namelijk geheel via de smartphone te besturen. U kunt uw eigen alarmsysteem dus bedienen met een app. Veel mensen zullen denken dat dit juist helemaal niet veilig is en juist heel makkelijk te kraken, maar niets is minder waar. Met een goed draadloos alarmsysteem kan er tegenwoordig heel veel. De techniek is al zo ver vooruit dat inbreken heel lastig is. Een draadloos alarmsysteem is dus ook heel erg veilig. U kunt helemaal zelf bepalen wat u wilt beveiligen. Een goed veiligheidssysteem laten installeren voor uw huis wordt natuurlijk het meeste gedaan, maar met een draadloos alarmsysteem kunt u nog veel meer. Het draadloos alarmsysteem Jablotron OASiS JK-84+82Y GSM, is van alle gemakken voorzien. Dit systeem wordt verkocht door Credex Alarm Systems en is zeer betrouwbaar. Dit draadloos alarmsysteem is al helemaal voorgeprogrammeerd. Het is dus niet zo dat u zelf nog aan de app moet bouwen of iets moet programmeren. Veel mensen hebben daar natuurlijk geen kennis van en daarom is het wel zo fijn wanneer u dit draadloos alarmsysteem gewoon kunt gaan gebruiken. U kunt dan binnen korte tijd uw woning helemaal veilig maken. Een Jablotron draadloos alarmsysteem kopen via Credex Alarm Systems heeft veel voordelen:

  • Gebruiksvriendelijke handleidingen voor installatie
  • Deskundige hulp waar nodig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Een goed alarmsysteem houdt inbrekers buiten de deur. U kunt met zo’n draadloos alarmsysteem gerust gaan slapen zonder dat u wakker ligt om te luisteren of er toch echt niemand uw woning is binnengeslopen. Dat zou natuurlijk heel vervelend zijn. Het is heel normaal om een goed alarmsysteem te laten installeren. U kunt dit bijvoorbeeld ook doen wanneer u wat ouder wordt en ’s avonds bang bent. Veel ouderen zijn bang dat ze overvallen worden en helaas is deze groep mensen ook vaak de dupe van overvallen en inbraken. Met een goed draadloos alarmsysteem houdt u iedereen makkelijk buiten de deur.

Snel een draadloos alarmsysteem installeren

Een draadloos alarmsysteem installeren is veel makkelijker dan u misschien zou denken. Het enige wat u eigenlijk hoeft te doen is de app op uw telefoon zetten en de handleiding te volgen om uw systeem in werking te brengen. Met het draadloos alarmsysteem van Jablotron kunt u via uw mobiele telefoon het alarm bedienen. U krijgt op uw telefoon meldingen binnen van het alarm. Bijvoorbeeld wanneer er iemand in probeert in te breken terwijl u niet thuis bent. Een gewoon alarmsysteem zou wellicht alleen een melding naar het politiebureau gestuurd hebben en dat alleen bij de best beveiligde systemen. U kon dan na een lange dag werken alsnog thuiskomen in een huis waar was ingebroken wanneer het alarm door iemand onklaar was gemaakt. Met een draadloos alarmsysteem krijgt u meteen een bericht wanneer er iets aan de hand is, zodat u al rijdend naar huis de politie kunt waarschuwen. U heeft hierdoor veel meer kans dat u de inbrekers op heterdaad betrapt en dat ze zullen vluchten zonder daadwerkelijk iets waardevols mee te nemen. Een draadloos alarmsysteem heeft dus heel veel voordelen. Het is absoluut een goed idee om deze systemen eens goed door te nemen en te kijken welke bij uw situatie past. Met een goed draadloos alarmsysteem kunt u zelf aangeven op welke manier u een berichtje wilt krijgen. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden om op de hoogte gesteld te worden op het moment dat er iets mis is. Voor veel mensen is zo’n systeem dan ook echt een uitkomst en het geeft een goed gevoel van veiligheid. Ook wanneer u langer weg bent van huis voor bijvoorbeeld een vakantie. U kunt uw app ook zo instellen dat er direct een melding wordt gemaakt naar de alarmcentrale. Hierdoor komt er al een bewaker langs voordat u goed en wel weet wat er aan de hand is en dat is wel zo veilig natuurlijk. Ook zijn er goede extra functies beschikbaar zoals toegang via internet. Hierdoor kunt u gemakkelijk zelf online dingen aan uw systeem wijzigen. Uiteraard zijn deze instellingen heel veilig, maar u moet natuurlijk altijd uitkijken aan wie u de alarmcodes geeft.

Onderhoud voor uw systeem

Een draadloos alarmsysteem heeft net als elk ander alarmsysteem van tijd tot tijd onderhoud nodig. Wanneer u dit op tijd inplant is er niets aan de hand. Doordat alles elektronisch gaat is het heel handig dat u automatisch meldingen krijgt. Technisch personeel kan u via de telefoon op de hoogte houden. De monteur kan gewoon op afstand in uw systeem om het veiliger te maken. Dat is natuurlijk heel handig. U geeft dan gewoon tijdelijk toestemming voor het programmeren of wanneer er een checkup gedaan moet worden. Ook is het mogelijk om het technische rapport over uw alarmsysteem dan meteen op uw mobiele telefoon via de geïnstalleerde app te ontvangen. Hierdoor gaat het repareren van een systeem veel sneller en u hoeft niet eens thuis te zijn om open te doen voor een monteur. Er zitten dus heel veel voordelen aan zo’n draadloos systeem. Het is goed om meteen te kijken welk systeem u graag wilt hebben. U zult veel rustiger van huis weg gaan elke dag wanneer u weet dat al uw eigendommen goed beveiligd zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn