Een efficiënt netwerkt dankzij een patchkast

Haperende netwerken, daar zit niemand op te wachten. Zorg daarom dat “het hart” van uw organisatie goed klopt. Hoe u dat doet? Met een patchkast van Patchkast.com. Hier koopt u patchkasten van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zowel voor een organisatie als thuis is een patchkast van groot belang. Het biedt bescherming voor uw server en andere randapparatuur en zorgt ervoor dat uw netwerk op orde is.

Goede investering

Als u verzekerd wenst te zijn van stabiliteit en zekerheid dan is een patchkast een goede investering. Stel er gebeurt iets met uw server, dit kan grote gevolgen hebben. Denk aan belangrijke data die niet meer beschikbaar is. Met een patchkast van Patchkast.com hoeft u zich hier geen zorgen over maken, uw server is veilig opgeborgen. Patchkasten beschikken over een 19 inch (48,26 cm) profiel. Dit is een profiel waar 19 inch netwerkapparatuur en accessoires in geplaatst kunnen worden door middel van kooimoeren. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier kunt u gemakkelijk bepalen hoe hoog de kast dient te zijn.

Optimaal inrichten

Om uw patchkast optimaal in te richten vindt u diverse accessoires in de webshop. Bevestigen is heel eenvoudig met kooimoeren. De inrichting van de kast zelf is afhankelijk van uw wensen. Gaat het om een patchkast in een drukke kantoorruimte? Wellicht is het dan verstandig om een exemplaar met glazen deur te kiezen. Dit dempt het geluid van de server en beschermt tegen stof en ander vuil. Als het een afgelegen ruimte is dan volstaat een geperforeerde deur ook prima. Een geperforeerde deur voert de warmte van de server goed af. Ook afsluitbare lades, sloten en kabelgoten zijn een waardevolle toevoeging. Alles is overzichtelijk voor u gesorteerd zodat u gemakkelijk vindt waar u naar op zoek bent.

Licht in het donker

Vaak is het zo dat een patchkast op een wat donkere plek staat. Als er iets mis is, is het wel zo prettig om goed zicht te hebben tussen al die kabels. Daarom is er speciale verlichting voor in de patchkast. De verlichting is gemakkelijk te monteren. In het assortiment vindt u zelfs verlichting met dimmer zodat u zelf de helderheid van het licht kunt bepalen.

Bezoek de website

Nooit meer een warboel van kabels dankzij een patchkast. Bent u van plan een serverkast aan te schaffen? Breng dan snel een bezoek aan de website van Patchkast om de serverkast te kopen die aan uw wensen voldoet. Online een patchkast kopen is heel eenvoudig kies een 19 inch patchkast die aan uw wensen voldoet, plaats deze in de winkelmand en de rest wordt voor u geregeld. Dankzij de grote voorraad bent u verzekerd van een snelle levertijd. Komt u er niet uit met al dat aanbod? Neem gerust contact op om van advies voorzien te worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn