Een kantoorruimte huren is een goed idee

Bent u zzp’er en werkt u nu al enkele jaren in huis? Heeft u wel een werkruimte geïnstalleerd, maar merkt u toch vaak dat u tussendoor andere dingen gaat doen dan uw werk, zoals:

  • de was ophangen
  • een afwasje doen
  • de kinderen helpen met hun huiswerk
  • een boodschapje halen
  • de krant uit de brievenbus aan de straat halen?

Dan bent u naar alle waarschijnlijkheid vaak afgeleid van uw werkzaamheden. Een eigen kantoorruimte huren zou dan een goed plan zijn. Want als u een kantoorruimte gaat huren, dan wordt u niet meer afgeleid door dingen in het huishouden die ook moeten gebeuren. U bent dan beter in staat werk en privé gescheiden te houden. Dit is ten eerste heel goed voor uw bedrijfje, omdat u dan een betere en langer durende focus hebt op uw taken. Als u een kantoorruimte gaat huren, dan kunt u hier in alle rust werken, zonder dat u gestoord wordt door de kinderen, de was die bijna klaar is en dergelijke. Als u voor een kantoorruimte huren kiest, dan komt dit niet alleen ten goede aan uw eigen onderneming, maar ook aan uw ontspanning. Als u dan thuis komt uit het werk, kunt u dit ook helemaal achter u laten, om u op het huishouden en het ontspannen met de kids te richten. Al met al heeft een kantoorruimte huren vele voordelen. Veel ondernemers zien echter wel tegen de kosten op die ze hiervoor moeten maken. Ze zijn bang dat dit flink in de papieren gaat lopen en daarom laten ze dit liever aan hun neus voorbij gaan. Maar als u dan bedenkt dat u veel efficiënter te werk kunt gaan en minder vaak afgeleid wordt door allerlei zaken in en om het huishouden, dan kunt u dit gewoon tegen elkaar wegstrepen. Een kantoorruimte huren brengt dus wel wat kosten met zich mee, maar deze verdient u zo weer terug, omdat u een veel hogere productiviteit heeft. Kortom, een kantoorruimte huren werkt echt in uw voordeel! Zou u hier nou ook wel voor willen gaan, maar weet u niet precies hoe u aan een goed ingericht kantoor kunt komen? Dan raden wij u zeker aan om even verder te lezen in de volgende alinea, want hierin wordt u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan hoe u zelf een kantoorruimte huren kunt.

Een kantoorruimte huren voor een zacht prijsje

Het is een feit dat u voor een kantoorruimte huren aan het juiste adres bent bij De Bedrijfsmakelaar, omdat u hier zelf uit kunt kiezen voor hoe veel geld u een bedrijfsruimte wilt betrekken. Wij hebben de meest uiteenlopende soorten kantoorruimtes voor u in petto, waardoor er altijd wel iets van uw gading tussen zal zitten. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit is natuurlijk altijd goed om te weten. Als u een voordelige kantoorruimte huren wilt, dan raden wij u aan om vandaag nog even een bezoekje te brengen aan debedrijfsmakelaar.nl. Hier kunt u zelf aangeven in welke prijsklasse u wilt gaan zitten. Voorts hebt u op onze site ook de mogelijkheid om door het hele land naar bedrijfsruimtes te gaan zoeken. Dankzij ons brede en sterke landelijke netwerk, kunnen wij u altijd wel blij maken met een geschikt kantoor in een pand dat u aan zal staan. Een kantoorruimte huren is bij De Bedrijfsmakelaar dan ook een fluitje van een cent. Ook as u specifieke wensen hebt over de ligging, de plaats en het aantal vierkante meters, zult u bij ons zeker slagen. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. Het is ontzettend veel werk om helemaal op eigen houtje het hele aanbod op dit vlak in Nederland in kaart te gaan brengen. Daar zou u bijna een dagtaak aan hebben. En op die manier zou een kantoorruimte huren die echt aan uw wensen voldoet bijna onmogelijk worden. Maar dankzij het goede werk van De Bedrijfsmakelaar wordt dit ook voor u mogelijk. Wij bewijzen dat een kantoorruimte huren waar u zich goed kunt voelen helemaal niet moeilijk is. Bij ons vindt u ‘m zo! Twijfel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen en ons assortiment op de website te aanschouwen. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al terug te mogen zien als een nieuwe klant voor een kantoorruimte huren. Graag tot ziens!

Neem contact op met ons team

Bij ons kunt u niet alleen zelf zoeken naar een geschikt kantoor, maar ook kunt u een speciale zoekopdracht plaatsen. Dit is handig, want deze komt meteen terecht bij heel veel vastgoedpartijen in het gehele land. Zij kunnen dan al naar gelang hun voorraad strekt op uw opdracht reageren. En wie weet kunt u dan binnenkort wel bij een van hen een mooie kantoorruimte huren. Via debedrijfsmakelaar.nl gaat dat zeker lukken! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst eventjes van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Wij staan altijd open voor vragen van uw kant. Schroom daarom niet en neem vandaag nog even contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn