Een linkbuilding bureau kan veel voor u betekenen

Hebt u voor uw startende bedrijf een mooie website gemaakt die er professioneel uitziet maar die niet veel bezocht wordt? Dit is een veel voorkomend probleem bij bedrijven die investeren in een website en dan denken dat het vanzelf wel losloopt. Op internet is dit echter niet het geval. Je moet actief bezig met je website profileren op het web zodat hij bezocht wordt. Het is namelijk niet zoals een winkelstraat waar sowieso wel mensen langslopen. Op het internet gaat alles via zoekmachines die jou website als zoekresultaat moeten weergeven. Wanneer dit niet het geval is, als de website dus niet als zoekresultaat gevonden wordt door mensen, kan je weinig tot geen bezoekers verwachten. De enige mensen die dan naar je website gaan zijn de mensen die de website direct intypen. Als je echter een stroom bezoekers wil genereren die je niet kent, dan moet je hier actief mee bezig. Een van de beste manier om dit te doen is doormiddel van de diensten van een linkbuilding bureau. Wij zijn een linkbuilding bureau en bieden deze nieuwe en erg efficiënte manier van search engine optimalisatie aan voor scherpe tarieven. De kern van de methode van ons linkbuilding bureau is dat andere websites uw website kunnen vinden. Je moet hiervoor een netwerk creëren van websites om jouw website heen. Dit is namelijk een van de grootste eisen die zoekmachines binden aan het hoog plaatsen van jouw website in de zoekresultaten. Het beste is als de websites die naar uw website verwijzen ook een sterk netwerk hebben. Het is daarom moeilijk om als beginnende website ontwikkelaar een dergelijk netwerk te creëren. Wij hebben al heel veel websites klaarstaan die ook hoog staan in zoekmachines, daarom kunnen wij binnen een hele korte tijd uw website doen stijgen in de zoekresultaten.

Hoe werkt een linkbuilding bureau precies?

Zoals gezegd is de dienst die ons linkbuilding bureau aanbied het maken van een netwerk van websites om uw website heen zodat deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines komt te staan. Deze dienst is een onderdeel van search engine optimalisatie, er zijn dus meerdere methodes om uw website vaker te laten bezoeken, maar dit is een van de meest gebruikte door ons linkbuilding bureau. Enkele jaren geleden, toen de zoekmachines nog niet zo ver ontwikkelde algoritmes hadden, was het enige dat telde het aantal links dat doorverwees naar uw website. Tegenwoordig maakt het echter veel meer uit wat voor sites doorlinken dan hoeveel, het gaat dus meer over de kwaliteit van de links dan om de kwantiteit. U kunt dus niet meer gewoon uw link op allemaal websites plaatsen, het verhaal dat eromheen staat moet echt kloppen. Bij ons linkbuilding bureau gebruiken een specifieke methode voor het toepassen van linkbuilding. Bij deze methode worden de volgende stappen doorlopen:

  • Allereerst moet de website aangemeld worden bij de zoekmachines. Dan komt de website in de trefwoordenlijst te staan en kunt u kijken via welke woorden uw website het meest wordt bezocht. De zoekmachines houden namelijk bij welke woorden mensen intypen als ze uw website als resultaat krijgen. U kunt vervolgens op deze woorden inzetten als u uw website gaan invullen.
  • De tweede stap die ons linkbuilding bureau gebruikt is namelijk het plaatsen van de inhoud van uw website. Hierin moet u rekening houden met de woorden waar u mee gevonden wil worden. Als uw website over kleding gaat kunt u bijvoorbeeld het woord ‘jas’ een specifiek aantal keren in uw pagina vertonen. De algoritmen van de zoekmachines hebben dan vervolgens door dat de tekst hierover gaat en als de tekst goed is komt de website hierdoor weer hoger in de zoekresultaten van de consumenten. Ook met de tekst die er staat waardevol zijn, als dit het geval is gaan mensen namelijk doorlinken naar uw website. U moet ervoor zorgen dat andere websites naar uw website willen doorlinken, dan krijgt u vanzelf een sterk netwerk. Het netwerk breidt dan op een gegeven moment zichzelf uit.
  • Daarna gaat ons linkbuilding bureau verder met het aanbevelen van andere websites die nieuwswaardig zijn. Op deze manier kan je in combinatie met social media een nog sterker netwerk creëren.
  • Vervolgens probeert ons linkbuilding bureau zo veel mogelijk links met andere website uit te wisselen. Hier is echter van groot belang dat u uw link enkel op websites zet die overeenstemmen met de inhoud die u op uw website heeft. Als uw website over kleding gaat vinden zoekmachines het juist negatief als de link naar uw pagina ook op websites met voeding worden vertoond. Er moet namelijk een duidelijk verband zijn met uw product.
  • Hierna gaat ons linkbuilding bureau verder met het deelnemen is zo veel mogelijk fora. Op deze manier kunnen er veel mensen naar uw website doorverwezen worden en komt uw website link vaak op het net te staan. Het komt er grotendeels op neer dat je op zo veel mogelijk websites moet deelnemen in discussies en uw link overal moet plaatsen waar het past.

Enthousiast geworden?

Bent u overtuigd van de mogelijkheden die wij als linkbuilding bureau bieden? Ga snel naar de website van ons linkbuilding bureau en vraag een offerte aan. U kunt ook meer informatie lezen over onze werkwijze en wat wij u kunnen bieden. Dit is allemaal geheel vrijblijvend, u kunt dan zelf beslissen in welke mate en voor hoeveel geld u van onze diensten gebruik wil maken. Er is echter een duidelijk verband tussen het pakket en de resultaten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn