Een magnetisch krijtbord maken

Mijn vrouw en ik hebben twee dochters en de kamer van onze oudste dochter hebben wij onlangs opgeknapt. Onze dochters verschillende ruim twee jaar en sliepen voorheen op dezelfde kamer, maar wilden graag een eigen kamer hebben. Wij besloten om de zolder op te knappen en te veranderen in een slaapkamer en daar zou zij gaan slapen. Zij had zelf een aantal ideeën voor haar slaapkamer en wilde onder andere een magnetisch krijtbord. Een magnetisch bord vonden wij een goed idee, want dit bord kan zij gebruiken om dingen op te hangen, zoals het rooster van school. Op de website magneetverfmagneten.nl lazen wij hoe wij zelf zo een bord konden maken en wij konden hier ook direct alle artikelen kopen. Onze oudste dochter gaat dit jaar voor het eerst naar de middelbare school en wilde graag haar eigen kamer. Onze dochters hebben altijd een kamer gedeeld en dit ging altijd goed, maar wij begrepen waarom zij dit wilde. Wij gebruikten voorheen onze zolder als opslag en besloten om van deze ruimte haar slaapkamer te maken. Zij was erg blij met het nieuws en ging direct op zoek naar ideeën voor haar nieuwe kamer. Een van haar wensen was om een magnetisch krijtbord te maken en dit vonden mijn vrouw en ik ook een leuk idee. Zo een bord is erg handig en zou zij voor verschillende dingen kunnen gebruiken. Zij kan bijvoorbeeld dingen op het bord hangen, maar ook gemakkelijk notities, of afspraken op het bord schrijven. Zij had online een voorbeeld van een magnetisch krijtbord gezien en wilde er ook graag zelf eentje maken. Onze dochter is erg creatief en vindt het leuk om dit soort dingen zelf te maken. Nadat de verbouwing klaar was kon zij beginnen met het maken van het bord en als het nodig was, dan zou ik haar helpen.

Alle spullen voor een magnetisch krijtbord gekocht

Online zochten wij op hoe wij zelf een magnetisch krijtbord konden maken en kwamen toen de website magneetverfmagneten.nl tegen. Op deze website staat een uitgebreid artikel, waarin precies staat beschreven hoe je zelf een bord kunt maken en wat je daar voor nodig hebt. Bij dit bedrijf konden wij ook de artikelen kopen om het bord te maken en het bleek dat wij deze hier voordelig konden kopen. Wij wilden een magnetisch krijtbord maken van twee bij een meter en wilden daaromheen een lijst plaatsen.

Het bord is erg handig

Het maken van een magnetisch krijtbord was gelukkig niet moeilijk en onze dochter kon bijna alles zelf doen. Zij heeft het bord geverfd en ik heb de lijst voor haar gemaakt. Het bord is erg leuk geworden en daarnaast ook erg handig. Zij gebruikt het bord erg veel, zoals voor school, maar ook om foto’s op te hangen. Het maken van een magnetisch bord was een goede keuze en ik raad magneetverfmagneten.nl aan om de artikelen hiervoor te kopen.

  • Op deze website kan je precies lezen hoe je een bord kunt maken
  • Wij konden hier de artikelen voordelig kopen
  • Het maken van een bord is niet moeilijk
  • Onze dochter maakt veel gebruik van haar nieuwe krijtbord
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn