Een promotiefilm maken

Het hebben van je eigen bedrijf biedt uiteenlopend veel mogelijkheden, maar toch blijven er altijd nog dingen waar je aan kunt werken. Zo heb ik recent gekozen voor een promotiefilm maken. Ik had dit soort dingen al vaker bij mede-ondernemers gezien, maar ik had nooit de neiging gehad om ook te kiezen voor een promotiefilm maken voor mijn eigen bedrijf. Ik dacht altijd dat dit een hoop geld zou kosten en dat je dit er nooit uit zou halen. Ik kan je nu al verklappen dat dit absoluut niet waar is. Met een promotiefilm maken kies je echt voor een vorm van promotie die heel erg veel kan doen voor je bedrijf. Je kunt het ook inzetten op een heleboel manieren.

  • Social media kanalen
  • Website
  • Evenementen

Het is misschien logisch om te kiezen voor een promotiefilm maken en om deze vervolgens natuurlijk te gebruiken op je website en social media kanalen. Hier kun je ook al een heleboel uithalen. Het maken en gebruiken van promotionele foto’s kan handig zijn voor je promotie en ik raad je ook zeker aan om dit ook in te zetten. Maar een foto is snel bekeken en mensen staan hier toch niet te lang bij stil. Je wilt echter juist dat mensen (letterlijk en figuurlijk) even stil staan. Op het moment dat ze dit doen heb je hun aandacht te pakken en kun je verder gaan met promotie maken voor je bedrijf.

Makkelijk een promotiefilm maken

Bij het bedrijf AlphaMotions weten ze alles over een promotiefilm maken. Ze hebben hier de kennis en ervaring in huis waar jij naar op zoek bent op dit gebied. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die graag naar AlphaMotions toekomen om dit voor elkaar te krijgen. Toen ik voor het eerst contact met ze opnam vonden ze het geen enkel probleem om de mogelijkheden die zij aanbieden met mij door te nemen. Zo kon ik een goed idee krijgen van wat zij allemaal voor me konden doen en ook wat ik hier uiteindelijk mee voor elkaar kon krijgen. Zo brachten zij mij op het idee om te kiezen voor een promotiefilm maken en deze in te zetten op de verschillende evenementen waar ik met mijn bedrijf regelmatig heen ga. Als je ooit wel eens met je bedrijf op een beurs hebt gestaan, dan weet je dat het behoorlijk lastig is om de aandacht te trekken van de mensen die voorbij komen. Wil je veel meer mensen naar je stand toe krijgen en ze hier ook echt even stil te laten staan? Dan kan dat dus met je promotiefilm. Het zal je verbazen hoeveel mensen dan toch even stil blijven staan om te zien wat je ze te bieden hebt. Ik heb op die manier opmerkelijk meer klanten binnen kunnen halen.

Een groot succes

Hoewel ik dus voorheen grote twijfels had over het kiezen voor een promotiefilm maken, is dat inmiddels helemaal omgekeerd. Ik ben nu een van de ondernemers die je van harte zal aanraden om hiervoor te gaan. Het zal je bedrijf echt naar een volgend niveau tillen. Zeker als je nog steeds op zoek bent naar de manier om meer klanten te vinden, dan kan ik je echt aanraden om eens naar de website van het bedrijf AlphaMotions toe te komen. En als je ergens vragen over hebt, neem dan gewoon contact met ze op. Ze staan er altijd voor open om je vragen te beantwoorden en je een goed advies te geven. Natuurlijk kunnen ze je ook meer vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden die ze te bieden hebben op het gebied van het maken van een promotiefilm dus kijk gauw op AlphaMotions.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn