Een Taxus voor in de achtertuin

Mijn vrouw en ik zijn niet dol op tuinieren, maar houden wel van een mooie tuin. We zijn erg druk bezig met onze banen en hebben weinig tijd om te tuinieren. We hebben 3 kinderen en het opvoeden van de kinderen kost veel tijd. We zijn erg blij met onze kinderen, maar we houden weinig tijd voor onszelf over. Het kan zijn dat we onverwacht groene vingers hebben, maar we hebben het nooit uitgeprobeerd. Toen we ons huis kochten, toen zat er een kleine tuin achter het huis. Mijn vrouw wilden graag een gemakkelijke tuin, waar we weinig aan hoefden te doen. We besloten om een groot gedeelte te betegelen en slechts een klein gedeelte over te houden voor planten. We hadden daar jarenlang een paar struiken staan en een klein boompje. We hoefden de struiken en het boompje altijd alleen wat water te geven en dat was voldoende. In de woonkamer hebben we ook een aantal planten, maar dit zijn voornamelijk planten die gemakkelijk te onderhouden zijn. We geven de planten altijd op dezelfde dag water en op deze manier overleven ze. Het boompje in de tuin ging echter twee maanden geleden dood. We zagen de bladeren langzaam bruin worden en we wisten niet wat we moesten doen. We hadden niets anders gedaan dan daarvoor en begrepen niet wat er aan de hand was. Ik had online gezocht wat het probleem kon zijn, maar kon niets vinden. We wilden graag een nieuw boompje kopen voor in de tuin. Bovendien is een Taxus het hele jaar groen, in de winter en in de zomer. taxusbestellen.nl/” target=”_blank”>We lazen dat je een Taxus vaak kopen in een tuincentrum en besloten om daar eerst naar toe te gaan.

Een taxus kopen op de website Taxusbestellen.nl

We hebben een tuincentrum niet ver van ons huis en gingen daar op een zaterdagochtend naar toe. Ze verkochten daar wel de bomen, maar wij vonden ze erg duur. Wij schrokken een beetje van de prijs en dachten dat de bomen goedkoper zouden zijn. We hoopten dat we online de bomen goedkoper konden vinden. We vonden al snel verschillende webshops waar ze een taxus verkopen. We zagen al snel dat ze de bomen hier een stuk goedkoper verkochten dan in het tuincentrum. Een van de websites die we vonden was . Dit bedrijf is gespecialiseerd in deze boomsoort en we konden veel informatie lezen. Het was voor ons al goed om te weten hoe je de boom moet verzorgen. De prijs op deze website was erg goed en we besloten om een boom te bestellen. We konden de boom laten bezorgen en maakten hier een afspraak voor, dit wilden wij het volgende weekend laten doen. Het was eventueel ook mogelijk om de boom te laten planten, maar dat wilden we zelf doen. We hadden instructievideo’s gezien en dachten dat we dit zelf ook konden doen.

Een mooi boom in de tuin

We hebben de Taxus sinds twee weken in de tuin staan en we vinden het een mooie boom. We kregen netjes een dag van te voren te horen hoe laat de boom zou worden geleverd. Op het aangeven moment stonden ze voor de deur. Het planten van de boom was niet moeilijk en we waren snel klaar. We zijn erg blij met de Taxus en kunnen de website taxusbestellen.nl/” target=”_blank”>Taxusbestellen.nl aan iedereen aanraden.

  • Ze zijn gespecialiseerd in Taxus bomen
  • De bomen zijn erg goedkoop
  • De boom werd ook geleverd
  • Het planten was erg gemakkelijk
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn