Een topvakantie in Slagharen voor jezelf en voor je kinderen

Het hebben van een gezin is natuurlijk vaak dolle pret, maar er zijn van die situaties waarin je misschien stiekem wel eens wenst nog gewoon vrij te zijn. Bijvoorbeeld als het op vakanties aankomt. Dan kan het soms wel stressen zijn als je met het hele gezin naar een warm land moet. Toch hoeft het geen stress te zijn. Als je juist naar een bestemming gaat die iets dichterbij is en waar zowel jij als je kinderen optimaal kunnen genieten, dan is het natuurlijk perfect. De vraag is dan natuurlijk wel waar je een dergelijk bestemming kunt vinden. Het idee is dat vooral je kinderen bezig kunnen zijn. Je kunt natuurlijk wel met jonge kinderen een stedentrip gaan doen, maar daar word je uiteraard niet blij van. De kinderen vervelen zich en worden vervelend en jij kunt dan niet genieten van de architectuur. Hetzelfde geldt voor een kalme vakantie in Zuid-Frankrijk. Ideaal natuurlijk als je zelf even lekker wilt ontspannen en genieten van de mooie natuur, maar daar hebben jonge kinderen natuurlijk geen boodschap aan. Wat je dus moet vinden is iets waar je zelf kunt ontspannen en waar je kinderen elke dag activiteiten kunnen doen. Daarom is Slagharen een geschikte keuze. Hier kun je namelijk een bungalow huren direct naast het pretpark van Slagharen. Je kinderen kunnen dan optimaal genieten van PonyparkCity in Slagharen en jij kunt af en toe ook weer even kind zijn (dat is immers ook erg leuk en kan een goede ontlading zijn) en je kunt ook gewoon genieten van het mooie weer, de rust en de natuur rondom de bungalow. Daarnaast is Slagharen ook een leuk en gezellig plaatsje waar je als volwassene prima tot rust kunt komen. Voor de volwassenen is het dus echt een vakantie, want je kinderen worden beziggehouden en jij kunt ofwel meedoen (op de momenten dat jij daar zin in hebt, als je even lekker gek wilt doen of met je kinderen wil spelen), maar je kunt je ook gewoon terugtrekken en niets doen, ontspannen met een drankje bij de bungalow of Slagharen en de rond liggende dorpen en steden verkennen. In dat opzicht is een vakantie in Slagharen dus een echte vakantie. Maar ook voor de kinderen is het een top vakantie als je besluit om naar Slagharen te gaan. Dus je zult je kinderen zeker blij maken met een vakantie naar PonyparkCity in Slagharen. We hebben het al even over de mogelijkheden gehad voor de volwassenen, daarom volgt hier onder meer informatie over de mogelijkheden van het park zelf en hoe de kinderen zich kunnen vermaken.

Wat te doen in PonyparkCity Slagharen?

De naam van het park verraadt natuurlijk al snel dat het hier gaat om een park waar de kinderen hun hart op kunnen halen met pony’s. Denk hierbij niet dat ze alleen af en toe in het park een pony kunnen aaien of een ritje kunnen maken. Elke bungalow heeft namelijk een eigen Pony waar de kinderen een band mee op kunnen bouwen. Pony’s zijn lieve dieren en hun formaat is ideaal voor zelfs de kleinste kinderen. Ze kunnen de pony zelf verzorgen, eten geven, borstelen en er natuurlijk op rijden. Dit is dus wat betreft de pony bij het huisje in Slagharen. Maar ze kunnen ook het park in gaan en daar onder begeleiding genieten van een heuse rodeo. Het park lijkt dan ook op een scene uit het wilde westen, maar dan voor kinderen. In plaats van echte paarden en outlaws, heb je te maken met kleine paarden (pony’s) en gewoon veel plezier. Daar houdt het natuurlijk niet op. Het park mag dan vooral om de pony’s draaien, maar dat is nog lang niet alles. Je kunt namelijk genieten, zowel als kind als volwassenen, van de vele speeltuinen met leuke attracties. Grote glijbanen, de rups en draaimolens ontbreken niet en ook botsauto’s zijn er in het park. In de avonduren zijn er leuke shows waar de kinderen en ook de volwassenen van kunnen genieten. Zo is zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Er is een show met Lucky Luke
  • Er is de mogelijkheid om Bingo te spelen
  • Er is altijd voldoende muziek waarop gedanst kan worden

Als je niet zelf wilt koken, dan kun je in de stijl van het wilde westen lekker naar een Amerikaans barbecue restaurant voor heerlijk gegrild vlees. Ook kun je naar de Saloon voor lekkere spareribs en er is zelf een Mexicaans restaurant waar je lekker kunt eten. Ook vind je allerlei leuke shops in park en natuurlijk ook in Slagharen zelf. Dus je kunt ook lekker winkelen. Er is ook een supermarkt waar je in de ochtend lekkere warme broodjes kunt halen, het is tenslotte vakantie. Je kunt de kinderen overigens helemaal vrij laten. Het park is gratis voor de huurder van de bungalow, dus ze kunnen gaan wanneer ze maar willen. Je hoeft dus niet constant mee en dit komt je eigen vakantie natuurlijk ten goede.

Slagharen is altijd een goede keuze

Een vakantie in PonyparkCity in Slagharen is altijd een goede keuze. Dit is omdat het gewoon een gezellig park is en mensen komen vaak graag terug. Het is dus een park waar je echt een familiegevoel krijgt. Het is dan ook niet voor niets dat het park in 2015 de prijs voor beste vakantiepark heeft mogen ontvangen. Wil je dus echt een leuke vakantie? Kies dan voor Slagharen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn