Eenvoudig noppenfolie online bestellen

vendrigpackaging - NoppenfolieAls u een bedrijf heeft, is de kans groot dat u artikelen moet verpakken. Misschien is dit om ze te beschermen tijdens vervoer of verzending. Of u nu grote producten maakt of kleine artikelen verkoopt via bijvoorbeeld een webshop – verpakking is eigenlijk altijd een onmisbaar element in uw bedrijf. Daarom is het fijn als u zulke essentiële verpakkingsmaterialen eenvoudig en voordelig kunt aanschaffen. Zo kunt u uzelf tijd en geld besparen tenslotte. Een bekend verpakkingsmateriaal is plastic noppenfolie, ook wel bekend als bubbeltjesplastic. De kleine luchtkussentjes die de noppen in de noppenfolie maken, zijn uitermate geschikt om allerlei soorten artikelen te beschermen tegen krassen of stoten. Noppenfolie is dan ook al jaren een populaire manier om dit doel te bereiken. Natuurlijk zijn er diverse manieren om noppenfolie aan te schaffen, maar de handigste is waarschijnlijk toch wel het bezoeken van een gespecialiseerde webshop, waar de keuze ruim is. De ene noppenfolie is namelijk de andere niet. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende diktes in het plastic waar de folie van gemaakt is. De dunnere zijn vaak voordeliger, maar alleen geschikt voor kleinere en minder waardevolle of kwetsbare artikelen. De standaard noppenfolie is voor veel toepassingen toereikend. Dit is geschikt voor verhuizingen of voor het verpakken van meubilair en armaturen. Daarnaast is er nog extra dik bubbeltjesplastic, dat valt onder de categorie ‘zwaar’ en dat vaak gebruikt wordt voor zeer waardevolle spullen zoals kunstobjecten, of voor grote zware objecten, bijvoorbeeld in de metaalindustrie. Een goede leverancier van noppenfolie die beschikt over een handige webshop en die al deze soorten plastic aanbiedt, is Vendrig Packaging. Dit is al 75 jaar een grote naam op het gebied van professionele verpakkingsmaterialen en een betrouwbare aanbieder van folie in allerlei soorten, maten en kwaliteiten. De drie bovengenoemde soorten zijn bij hen beschikbaar per rol. U kunt ook een handige houder voor de rollen erbij bestellen, die het handiger maken om de folie te gebruiken. Als u wilt, kunt u noppenfolie bij Vendrig Packaging ook in vellen bestellen, zodat u het niet steeds zelf hoeft af te knippen of te snijden. Dan is er ook nog anti-statisch noppenfolie beschikbaar, dat eveneens erg gemakkelijk te gebruiken is. Als u meer wilt weten over dit bedrijf en haar ruime assortiment in verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie, kunt u een bezoek brengen aan de bijbehorende website door eenvoudig te klikken op deze link: http://vendrigpackaging.com/297-noppenfolie. Nu u meer te weten bent gekomen over het product noppenfolie, de toepassingen, kwaliteiten en soorten ervan, is het tijd om dit bedrijf en haar service zelf nader onder de loep te nemen. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van noppenfolie online bestellen bij Vendrig Packaging? Lees snel verder in de volgende paragraaf, waar we deze overzichtelijk voor u op een rijtje hebben gezet.

Noppenfolie online bestellen – de voordelen op een rijtje

Verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie online bestellen heeft de nodige voordelen. Deze willen we u als drukke ondernemer met veel aan zijn of haar hoofd natuurlijk niet onthouden. U kunt hiermee namelijk veel tijd en geld besparen. Zo hoeft u niet zelf op pad naar een bouwmarkt of groothandel in verpakkingsmaterialen om dit aan te gaan schaffen. Dit scheelt alvast tijd en benzine. Ook bespaart u uzelf een hoop zoeken en speuren in een grote hal vol artikelen en eventueel wachten in de rij voor de kassa. Zeker als u wat grotere rollen wilt aanschaffen, of een grote hoeveelheid tegelijk, kan het soms nog lastig zijn om dit te vervoeren naar uw bedrijfspand of fabriekshal. Bestelt u het echter online, dan wordt dit gewoon bezorgd op een adres naar uw keuze. Wel zo handig! Daarnaast heeft het online bestellen van noppenfolie bij Vendrig Packaging nog diverse andere voordelen. Deze hebben wij hieronder voor u opgesomd in een handig overzicht.

  • Scherpe prijzen
  • Lage verzendkosten of zelfs gratis verzending
  • Veilig en eenvoudig betalen
  • Zeer snelle bezorging
  • Goede, persoonlijke service

Deze specialist in verpakkingsmaterialen bestaat al sinds 1941 en dat is niet voor niets. Vendrig Packaging heeft namelijk veel sterke punten. Ten eerste hebben ze veel verstand van zaken. Ten tweede hanteren ze altijd zeer scherpe prijzen voor hun producten. Ook voor de verzending hoeft u niet veel neer te tellen. Hiervoor betaalt u slechts 4,95, wat zeer schappelijk is voor grote producten. Bestelt u artikelen voor een bedrag dat hoger is dan 75 euro, dan is de verzending naar een adres van uw keuze in Nederland of België zelfs geheel gratis! Bestelt u voor 15:00 dan wordt uw order nog dezelfde dag verwerkt en verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig op verschillende bekende manieren, zoals bijvoorbeeld iDeal. Heeft u nog vragen over de artikelen of over het verloop van het bestelproces, dan kunt u terugvallen op de uitstekende service van dit bedrijf. U kunt zelfs persoonlijk advies krijgen. Online bestellen doet dus zeker niet onder voor het aanschaffen van producten in de winkel!

Altijd verpakkingsmaterialen tot uw beschikking

Het mooie aan een leverancier als Vendrig Packaging, is dat u altijd de verpakkingsmaterialen die u nodig heeft voorhanden kunt hebben. Zelfs als uw voorraad dreigt op te raken, kunt u erop vertrouwen dat deze snel aangevuld is, omdat het bedrijf zo snel bezorgt. Als u veel tegelijk bestelt, hoeft u niet eens te betalen voor de verzending. Het loont dus de moeite om een kijkje te nemen op hun website. Hier kunt u ook altijd een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om noppenfolie op maat te bestellen. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn