Email verkeer vanaf uw eigen domein

transip.be - EmailOm professioneel over te komen op al uw relaties, is het uiteraard van groot belang om een representatief e-mailadres te hebben. Want als u dit niet hebt, en gewoon uw bedrijfsnaam gevolgd door een willekeurige e-mailprovider de wereld in stuurt, dan zet dit mensen aan het denken. En het is belangrijk om meteen een goede indruk te maken via de email. Denk er daarom goed aan om al uw email via uw eigen domeinnaam te laten gaan. Misschien denkt u dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan, maar gelukkig is dit niet het geval. Zeker niet als u met Trans IP in zee gaat. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw email  beheerd kan worden via uw domein. Het grote voordeel hiervan is:

  • Dat u voor een professioneler imago zorgt
  • Dat u uw huidige mailbox gewoon kunt blijven gebruiken
  • Dat u daarnaast ook de beschikking krijgt over drie andere adressen.

Kortom, u heeft geen enkele reden meer om geen gebruik te maken van onze hoogwaardige diensten op het gebied van email verkeer. Wij hebben hiermee nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Is uw interesse gewekt en zou u hier ook wel voor willen gaan? Lees dan gauw even verder in de volgende alinea, alwaar u meer info vindt over deze handige en professionele optie.

Ook voor creatieve opties voor uw email

Als u werkzaam bent in de creatieve sector, dan maakt u helemaal de blits als u ook een eigenzinnige email naam uit kunt dragen. Op onze website – dit is transip.be – kunt u vele voorbeelden vinden van creatief mailen. Wij hebben wat mogelijkheden op een rij gezet voor u, maar u kunt natuurlijk zelf kiezen hoe u wilt gaan heten. Het voordeel hiervan is niet alleen dat u creativiteit uitstraalt, maar ook dat u een email adres kunt kiezen dat gemakkelijk te onthouden is. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog graag van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met Trans IP in zee zou willen gaan? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met ons team, zodat u uw vragen kunt stellen. Wij zitten in ieder geval tijdens kantooruren voor u klaar om u van de juiste informatie te voorzien!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit bent. Voor een uniek email adres betaalt u bij ons nu tijdelijk maar 2 euro per maand! Om de prijs hoeft u het dus niet te laten. Dit is een aanbieding, dus op een gegeven moment zal ons standaard lage tarief van 3 euro per maand gelden. En ook dat is eigenlijk geen geld! Zo ziet u in ieder geval dat u geen groot budget hoeft te reserveren voor een handig email programma, uw eigen bijzondere naam en eventueel gratis webmail. Bij ons kan het allemaal! Aarzel daarom niet langer en surf vandaag nog naar transip.be en lees u alvast in over de mogelijkheden bij ons. Die zijn echt eindeloos! Het is dan ook niet zo vreemd dat vele ondernemers uit Nederland en België u al voor zijn gegaan in hun keuze voor ons en ook steeds bij ons blijven. Zulke lage tarieven voor een originele email naam vindt u nergens anders!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn