Energie vergelijken was nooit zo simpel!

Energievergelijking - Energie vergelijkenAls eigenaar van een sportcomplex betaalde ik altijd bergen voor een energierekening. Ik heb er altijd van opgekeken hoe belachelijk veel geld ik kon neertellen voor een klein zaaltje als de mijne. Het is zelfs eens zo ver gekomen dat ik mijn energieleverancier heb opgebeld om te vragen of er misschien iets fout was gegaan. “Nee meneer”, zei de vriendelijke vrouw aan de telefoon, “dit zijn de normale prijzen die wij rekenen voor het energieverbruik wat u heeft!” Ik vertrouwde het niet helemaal, maar ik had een probleem. De tijd die ik zou moeten uittrekken voor energie vergelijken, heb ik simpelweg niet. Ik heb mijn handen vol aan het onderhouden van mijn sportzaal, om maar te zwijgen over de tijd die ik kwijt ben aan het opknappen ervan.  Ik was dan ook ongelooflijk enthousiast toen ik de eerste keer over energievergelijking.nl hoorde. Zij beloofden onafhankelijk energie vergelijken, volledig gratis zonder teveel tijd erin hoeven te investeren. Ik was natuurlijk sceptisch in het begin, maar hun belofte hebben ze volledig waargemaakt.

Energie vergelijken uitbesteden

Het mooiste van energievergelijking.nl heb ik eigenlijk al verteld. Er is zo ongelooflijk veel tijd te besparen door het energie vergelijken gewoon uit te besteden aan een betrouwbare derde. Het is eigenlijk niet meer te verantwoorden om zelf je energieleveranciers te vergelijken wanneer je zo gemakkelijk en snel op energievergelijking.nl kan kijken hoe je het meeste geld kan besparen.  Ik ging naar de site, klikte op energie vergelijken en kwam op een deel van de site waar ik meteen gemakkelijk mijn gegevens kon invullen. Ik hoefde hier alleen mijn aansluiting, energieverbruik, elektriciteitsverbruik en huidige stroomleverancier in te vullen en klaar was ik. Energie vergelijken was gewoon nooit zo makkelijk. Het mooie van het energie vergelijken via de site is dat ik gemakkelijk kan filteren op wat ik wil. Ik ben nou eenmaal een eigenaar van een groter pand, het sportcomplex, waardoor ik heel specifieke eisen heb voor mijn energie. Ik ben nooit geïnteresseerd geweest in eenmalige aanbiedingen, leuke prijsjes bij inschrijving of tijdelijke kortingen. Daarom is het prachtig dat ik op energievergelijking.nl kan filteren op dit soort dingen. Natuurlijk is het ook geweldig dat ik tot wel 700 euro kan besparen op mijn energierekening door gewoon even snel te vergelijken op energievergelijking.nl.  Je krijgt dan:

  • Een lagere prijs
  • Simpel overstappen
  • Nuttige informatie over je energieverbruik

Onder het kopje energienieuws vindt u allerlei nuttig nieuws over alle soorten ontwikkelingen rond energieleveranciers en energie vergelijken in het algemeen. Op die manier blijf je op de hoogte en kun je energievergelijking.nl opnieuw raadplegen wanneer je twijfelt of je huidige leverancier nog steeds de beste is.  Kijk op de site trouwens ook even voor wat handige bespaartips. Je kunt nog zo’n goede energievergelijking hebben gemaakt, je verliest nog steeds geld als je niet gebruik maakt van suboptimale isolatie, slecht energiegebruik of veel watergebruik. Kijk dus na het energie vergelijken meteen even onder het kopje bespaartips en bespaar nog meer dan dat gigantische bedrag wat je eerder al uitspaart. Ook heeft energievergelijking.nl het Qshops keurmerk, waar ik zelf zeer veel waarde aan hecht. Helemaal als het om mijn geld gaat is niets belangrijker dan voorzichtig zijn op het internet en met het Qshops keurmerk weet je dat een webshop op een juiste manier met je informatie omgaat.

Overstappen dan maar!

Het zal u misschien niet verbazen nu u bekend bent met de kracht van het energie vergelijken op energievergelijking.nl, maar ik bespaarde bijna 600 euro toen ik via energievergelijking.nl een goedkopere energieleverancier vond. Als dat nog niet voldoende was kon ik ook via energievergelijking.nl gratis overstappen naar die leverancier. Alles wat ik hoefde te doen is wat gegevens in te vullen en ik kreeg direct een e-mail met daarin alle voorwaarden, de tarieven en de afgesproken korting. Ik had toen slechts nog een eindafrekening met mijn oude leverancier waarna ik verder niets meer daarmee van doen had. Ik had zelfs nog 14 dagen bedenktijd, waarin ik gewoon weer terug zou kunnen. Maar nadat ik de energierekening zag van mijn nieuwe leverancier was daar absoluut geen reden toe! Energie vergelijken heeft mij enorm veel geld en tijd bespaard. Zelfs nu ik elk mogelijk voordeel van het gebruik van de site heb opgenoemd valt te begrijpen dat het niet voor iedereen een ideale oplossing is. Veel mensen in Nederland hebben nog weinig verstand van het gebruik van het internet en zelfs voor ‘weinig gebruikers’ kan de site een obstakel opleveren, terwijl deze mensen juist vaak kunnen profiteren van de besparingen die energievergelijking.nl ze kan opleveren.  Daarom is energievergelijking.nl ook bereikbaar via telefoon voor vragen over alles op de site, voornamelijk natuurlijk over het energie vergelijken. Tot 18:00 zijn ze bereikbaar voor onafhankelijk en eerlijk energieadvies. Op deze manier kan iedereen op dezelfde manier profiteren als ik dat heb gedaan.  Als bedrijf is het uiteraard ook een uitstekend idee om even op de site te kijken. Bij energie vergelijken voor bedrijven kan het voordeel volgens de site soms wel oplopen tot duizenden euro’s. Dit natuurlijk ook omdat via de pagina van energie vergelijken makkelijk te filteren valt op grootverbruik van energie. Op die manier valt een hoop geld te besparen. Energie vergelijken is in deze tijd makkelijker dan ooit geworden dankzij energievergelijking.nl. Dus doe het net als ik en bespaar nu zelf ook die keiharde euro’s. Je zult me er dankbaar voor zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn