Ex weigert toestemming voor verhuizing, wat nu?

Een scheiding kan voor veel problemen zorgen binnen het oude gezin. Als u niet goed uit elkaar bent gegaan met uw ex, kan dit ertoe leiden dat de ex weigert toestemming voor verhuizing als er kinderen bij betrokken zijn. Als een ex weigert toestemming voor verhuizing te verlenen, kunt eventueel juridische stappen ondernemen. Het inschakelen van een gespecialiseerde advocaat is daarom een slimme zet, omdat deze u kan adviseren en ondersteunen bij alle kwesties rondom de verhuizing. Indien een ex weigert toestemming voor verhuizing met uw kinderen te verschaffen en u komt er samen niet uit, dan kunnen wij van Meester & Meer advocaten en mediators u helpen tot de juiste oplossing te komen. Door een groot scala aan specialistische advocaten weten wij u altijd het beste advies te geven met betrekking tot familierecht en de wijze waarop uw verhuizing mogelijk gemaakt kan worden.

Een advocaat helpt wanneer ex de toestemming voor verhuizing weigert

U heeft verschillende rechten en plichten als ouder, maar veel handelingen moeten door beide ouders goedgekeurd worden. Verhuizing is daar een van, waardoor uw ex de toestemming tot verhuizing kan weigeren. Als uw ex weigert toestemming voor verhuizing is de eerste stap in gesprek gaan met uw ex-partner. Als na dit gesprek blijkt dat uw ex weigert toestemming voor verhuizing en hier geen verandering in komt, kunt u juridische stappen ondernemen via ons advocatenkantoor. U komt dan in aanmerking om vervangende toestemming te krijgen via de rechter. Vervangende toestemming is namelijk mogelijk wanneer uw ex weigert toestemming tot verhuizing met de kinderen. Daarbij kijkt de rechter naar verschillende belangen, omstandigheden en relevante feiten om de verhuizing toch toe te staan. Een advocaat in de arm nemen is hierbij een goede ondersteuning, doordat het veel voordelen biedt. Een advocaat die gespecialiseerd is op het gebied van vervangende toestemming kan:

  • U adviseren in deze situatie
  • Biedt een luisterend oor
  • Probeert samen met u te zoeken naar de juiste oplossing.

Onze advocaten proberen de gehele situatie ondanks de omstandigheden prettig te laten verlopen voor u en uw kind. Zo kunt u de onaangename situatie rondom de verhuizing snel en eenvoudig oplossen met de hulp van een advocaat. Voor het beste advies rond uw zaak kunt u het beste even contact met ons opnemen via de contactgegevens op vervangende-toestemming-zaken.nl. Wij kunnen dan kijken of u een zaak heeft of dat er een klik is met onze advocaten. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek, waarin wij u alles kunnen vertellen over de procedure en de werkwijze. Daarnaast kunt u alles vragen wat u wilt weten.

Meer dan alleen een klassiek ambt

Meester & Meer advocaten en mediators heeft specialisten in dienst die u met iedere zaak kunnen helpen. Wij zijn ervan overtuigd dat een advocaat hedendaags meer moet zijn dan alleen een klassiek ambt. Onze dienstverlening gaat daarom verder dan alleen het procederen. Onze ervaren en gespecialiseerde advocaten denken zowel binnen als buiten de rechtszaal met u mee. Iedere zaak is anders, maar bij ons staan uw belangen voorop. Neem daarom snel contact met ons op als uw ex weigert toestemming voor verhuizing met uw kinderen en ontdek hoe wij de zaak met u aan kunnen pakken. Neem daarnaast ook een kijkje op de website hierboven vermeld, zodat u een goed beeld heeft van de verschillende zaken waar wij u bij kunnen helpen en hoe een procedure bij ons in zijn werk gaat. U staat er nooit alleen voor met onze advocaten. Voor iedere situatie ligt er hulp op de loer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn