Flyers

Er zijn veel aspecten waar je op moet letten met flyers drukken. Gelukkig geeft Drukwerkdeal.nl op de website alle informatie die je moet weten om tot de beste flyer te komen. Vanaf jouw keuze voor het formaat, kom je er stap voor stap achter welke andere kenmerken het beste ermee te combineren zijn. Wat betreft de keuze voor de kleuren heb je weinig opties. Alleen full color wordt gebruikt bij het flyers drukken, maar wel bieden ze de dubbelzijdige of enkelzijdige toepassing. Dankzij de opbouw uit de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) kunnen de afbeeldingen en teksten zo duidelijk mogelijk op de flyer bedrukt worden. Het wordt nog mooier als je dit afwerkt met een mooie glans. Als een glanzende afwerking aansluit bij de boodschap van jouw bedrijf, dan is het zeker een aanrader te kiezen voor het glanslaminaat. Maar deze uitstraling moet natuurlijk wel bij jouw promotie aansluiten. Gelukkig biedt Drukwerkdeal.nl diverse materialen en afwerkingen om een flyer te maken die hoort bij jouw uitstraling. Flyers drukken is daarom bij Drukwerkdeal.nl voor allerlei soorten ondernemingen, individuen en groepen mogelijk. Van luxe glanzende grote A4 flyers tot aan de bescheiden A7 formaten gemaakt van milieuvriendelijk papier. Alle variaties kunnen samengesteld en ontworpen worden bij Drukwerkdeal.nl.

Flyers drukken in optimale kwaliteit

Ook voor een flyer is de kwaliteit belangrijk. Het draagt bij aan de uitstraling van jouw onderneming. Flyers drukken vindt in iedere vorm op kwalitatieve wijze plaats bij Drukwerkdeal.nl, maar je kan de kwaliteit nog exclusiever maken met de juiste kenmerken. Dit begint bijvoorbeeld bij het type materiaal waarop je jouw ontwerpen laat afdrukken. Als materiaal biedt Drukwerkdeal.nl de volgende opties:

  • Houtvrij gesatineerd mc papier met glans: dit papier geeft de flyer een prachtige glanzende structuur waar de afbeeldingen mooi op uitkomen.
  • Houtvrij mc papier: de matte variatie, maar wel met de gladde structuur.
  • Houtvrij natuurkarton wit: een ruwe structuur die ideaal is om op te schrijven.
  • Houtvrij offset: ook een ruwe papiersoort die bij lijmen een goede hechting geeft.
  • Ice silver metallic: een witte kartonsoort met een zilveren lichtgevende glans aan twee zijden van de flyer.
  • Static foil: kunststof materiaal die kan blijven plakken op vlakke en gladde ondergronden door de statische lading in het oppervlak.

Het is de moeite waard je te verdiepen in de materiaalsoorten voor de flyers drukken. Zo is het niet onwaarschijnlijk dat je in eerste instantie eenvoudige flyers op houtvrij mc papier wilt laten drukken en ineens een bestelling doet voor flyers drukken op static foil papier. De mogelijkheden zijn zo divers, dat je daarmee ook weer nieuwe mogelijkheden creƫert voor het promoten met flyers.

Voor uniek promotiemateriaal

Daar worden flyers drukken voor uitgevoerd, voor de promotie van producten, diensten of gewoon een belangrijke boodschap. Iedereen die een flyer wilt verspreiden, heeft de behoefte dat deze boodschap gezien wordt. De vormgeving van de flyer is daarbij van groot belang. Zo kan jouw flyer gemaakt van static foil makkelijker opgeplakt worden. Daarmee trekt het snel de aandacht van bezoekers en voorbijgangers. Dit wekt nieuwsgierigheid op en vervolgens zijn ze zich bewust van de boodschap van de flyer zelf. Zorg er daarom voor dat je het juiste materiaal kiest waar jouw afbeelding of boodschap optimaal uitkomen. Juist door dit optimaal te laten bedrukken, gaan mensen jouw flyer bewaren en wellicht gebruiken. Het hangt er helemaal vanaf waarom flyers drukken onderdeel is van jouw promotie. Drukwerkdeal.nl voegt nog extra afwerkingsopties toe, zodat de flyer bezienswaardig promotiemateriaal is. Flyers drukken kan afgewerkt worden met een luxe afwerking in glanslaminaat, mat laminaat en inclusief of exclusief UV-lak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn