Foliezakjes kopen

Gripzakjes staan ook wel bekend als foliezakjes. Kopen doet u natuurlijk in het groot, zeker als u vanuit een bedrijf of kantoor bij ons komt bestellen. Vele groothandelaren of mensen die werken in de industrie doen bij ons aan foliezakjes kopen. In het groot, dus in bulk. Wat hebt u immers aan een enkel zakje? Als bedrijf kunt u nu vele kleine en losse onderdelen verschepen op een handige hersluitbare manier. Als de klant deze zakjes met inhoud heeft verbruikt dan kunnen deze zakjes nog vaak een andere functie in huis krijgen. U hebt vast weleens kleine dingetjes in uw huis die u goed wilt bewaren. Door foliezakjes te kopen en te gebruiken zult u altijd weer deze losse onderdelen terug kunnen vinden. Ziet u het dus wel zitten om foliezakjes te kopen? Kijkt u dan eens op onze website: uniekverpakkingen.nl. Niet alleen kunt u bij ons foliezakjes kopen, op het gebied van zakken en verpakkingsmaterialen zijn wij van alle markten thuis. Sterker nog, tijdens het foliezakjes kopen hebt u nog heel wat keuzes en overwegingen te maken. Zo zal u tijdens het foliezakjes kopen gevraagd worden welk formaat u hebben wilt. We hebben vele standaardformaten steevast op voorraad zodat u na het foliezakjes kopen nooit lang op een bezorging hoeft te wachten. Zit u bijvoorbeeld erg verlegen om nieuwe zakjes en zorgt dat ervoor dat uw productie vertraging oploopt? Schroom dan niet langer maar haast u naar onze website toe. Dan kan het foliezakjes kopen meteen beginnen. Kiest u het juiste formaat uit tussen de vele zakjes die we in ons assortiment hebben liggen. Hebt u hier hulp bij nodig of zijn er andere aspecten van onze website waar u nog vragen over hebt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. In dit soort gevallen is het verstandig om ons even op te bellen of te e-mailen. We antwoorden zo snel mogelijk zodat u diezelfde dag nog foliezakjes kunt kopen.

Foliezakjes kopen doet u online

Nadat u het formaat hebt bepaald, eventueel in overleg met onze experts, geeft u aan welke hoeveelheid u wilt ontvangen. De dikte van deze zakjes is altijd hetzelfde: 50 micron. Maar qua formaat beginnen ze bij 40×40 mm tot aan maar liefst 500×500 mm. Het aantal zakjes per doos varieert tussen de 1000 en de 500. Vooral de grotere formaten ontvangt u per 500, de rest per 1000 zakjes dus dan kunt u wel eventjes vooruit. Aan de andere kant, als u in een fabriek werkt dan is een enkele doos vast niet genoeg. Dan gaan er misschien zelfs wel bij de productie vele dozen per dag doorheen! Geen probleem, bij ons kunt u zoveel dozen bestellen als u nodig hebt. En zo vaak mogelijk. Wij zorgen er wel voor dat we ons magazijn vol hebben liggen. Afijn, nadat u het formaat aldus hebt bepaald, geeft u aan hoeveel dozen aan foliezakjes u kopen wilt. Dan is het enkel nog een kwestie van het afronden van uw internetaankoop. Vult u snel al uw contact- en adresgegevens in. Bent u hier niet voor het eerst? Logt u dan in op uw account door uw inlognaam en wachtwoord in te vullen. Dat is erg handig omdat u dan niet elke keer dat formulier in hoeft te vullen, die gegevens blijven bij ons bewaard en die geven we natuurlijk nooit aan derden! Dan hoeft u enkel nog af te ronden door te betalen en het foliezakjes kopen is klaar. Betalen doet u natuurlijk via een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of betaal met uw creditcard als u dat prettiger vindt. Bij ons kan het allemaal! U ziet dat u per tien dozen al een flinke korting kunt krijgen. Die kortingen kunnen behoorlijk oplopen zodat het loont om in het groot te bestellen. Elke keer een doosje bestellen terwijl u er ook 10 in een keer kunt kopen waarbij u bijna 20 procent korting krijgt. Dat betekent dat u bijna 2 dozen gratis krijgt! En die zakjes komen toch wel op. Dit is dan ook in onze ogen de slimste manier maar u staat er uiteraard geheel vrij in om een doos per keer te bestellen. Wellicht hebt u niet genoeg ruimte in uw magazijn en hebt u geen andere keus.

Vergeet niet om ook onze andere producten te bekijken

Bent u bezig met het foliezakjes kopen via onze site en ziet u uw gewenste formaat er niet tussen staan? Dan kunt u dat aan ons doorgeven want dan maken we voor een klein bedrag deze zakjes geheel voor u op maat! Bij ons is de klant de koning. Wilt u helemaal geen foliezakjes kopen maar juist een heel ander type zakje? Ook dan zult u bij ons vast en zeker vinden waarnaar u zoekt. Zo kunt u bij lange na niet alleen foliezakjes kopen maar ook:

  • Clipstrip,
  • Hangtabs,
  • Koordzakken,
  • Plakhaakjes,
  • Stazakken,
  • Wikkelfolie,
  • Wobblers,
  • Ziplock zakjes,
  • Blokbodemzakjes

Een hele waslijst aan diverse soorten verpakkingsmateriaal en dan in het bijzonder allerlei zakjes van diverse soorten plastics, papier tot aluminium aan toe. Bent u benieuwd aan welke bedrijven we allemaal leveren? Kijkt u dan op onze speciale referentiepagina. U zult zien dat we aan heel wat beroemde bedrijven zakjes verkopen. U wilt vast in dit illustere rijtje komen staan. Wacht daarom niet langer maar bestel vandaag nog. Over het algemeen leveren binnen 24 uur en bij problemen of nabestellingen tussen de 2 à 3 dagen tot aan uw voordeur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn