Fotostudio Utrecht

Als u een fotostudio Utrecht zoekt dan is Studio Black&White de juiste locatie voor een professionele fotoshoot. Hier werken professionele fotografen die de tijd nemen om u op de beste manier op de foto te krijgen. Zij maken zowel individuele als groepsfoto’s. Denk daarbij aan familiefoto’s en bedrijfsfoto’s. Voor alle shoots wordt evenveel aandacht besteed en ontvangt u afbeeldingen van de beste kwaliteit. Via de website professioneelfotografie-utrecht.nl of studioblackwhite.nl is de informatie te vinden over de werkwijze van deze fotostudio Utrecht. Te lezen is voor welke soorten foto’s u bij ze terecht kan. Aan de hand van de portfolio is hun werk te zien. Het is aan u om te bepalen of dit de stijl is die u zoekt voor uw foto’s. Mocht u liever een andere stijl willen, dan is dat uiteraard met ze te bespreken. De fotografen zijn zeer flexibel en staan open voor uw eigen ideeën. Studio Black&White is een moderne fotostudio Utrecht met een uitzonderlijke fotografie techniek. Ze doen denken aan foto’s van de film- en muzieksterren. Deze stijl kan ook toegepast worden voor zakelijke portretten. Met het behoud van de professionele stijl, krijgen de foto’s toch een unieke uitstraling waardoor uw portret meer opvalt.

Fotostudio Utrecht, voor alle soorten fotoshoots

Niet alleen voor zakelijke foto’s kunt u terecht bij Studio Black & White maar ook voor persoonlijke individuele foto’s. Als u een eigen portret wilt hebben voor u zelf of een mooie foto cadeau wilt doen aan uw partner of familie, dan kunt u hiervoor een shoot boeken bij Studio Black&White. Op de pagina ‘Info en Prijzen’ leest u welke mogelijkheden er zijn voor deze fotosessies en wat daarbij komt kijken. Onder portretfoto’s wordt verstaan:

  • Portret & Glamour
  • Zwangerschapsshoot
  • Modellen
  • Kinderen
  • Stellen
  • Huisdieren

Deze foto’s kunnen in de fotostudio Utrecht gemaakt worden, maar ook op locatie. Mocht u zelf een plek weten waar u graag uw foto’s wilt laten maken. Stel dit gerust voor aan de medewerkers van Studio Black&White en zij regelen de fotoshoot voor u. U krijgt ruim 1,5 uur de tijd om een mooie foto te maken inclusief de wisseling van kleding. Er wordt u dan ook gevraagd om extra kleding mee te nemen voor ongeveer 3 kledingwissels.

Daarnaast zijn ze ook in te plannen voor trouwreportages. Hiervoor biedt deze fotostudio Utrecht vier pakketten:

  • Trouwpakket A: 1 locatie, 1 uur fotografie, foto’s worden geleverd op DVD;
  • Trouwpakket B: meerdere opnamen op 2 locaties, 2 uur fotografie, inclusief hardcover album;
  • Trouwpakket C: meerdere opnamen, meerdere locaties, 4 uur fotografie, inclusief digitaal album;
  • Trouwpakket D: meerdere opnamen, meerdere locaties, 6 uur fotografie, inclusief luxe digitaal album.

Voor een uniek aandenken

Boek een professionele fotoshoot bij deze fotostudio Utrecht om een mooie herinnering te hebben voor iedere gelegenheid. Ook een zakelijke foto kan een bijzonder aandenken zijn. Tenslotte kan er veel veranderen in de toekomst. De fotografen van fotostudio Utrecht leggen graag de momenten voor u vast. Of het nou gaat om een zwangerschapsfoto, een bruidsfoto of een foto van uw kinderen of huisdieren. Neem contact op met fotostudio Utrecht om een goede foto te laten maken. Weet u nog niet hoe of wat voor sfeer u wilt voor uw foto’s? Dan is dat geen probleem. Bespreek het gerust met onze fotografen. Geef aan wat voor wensen u wilt en wat voor sfeer u wilt uitstralen met uw foto’s. Onze fotografen zijn professioneel, vakkundig en creatief genoeg om foto’s te maken die helemaal aansluiten bij uw wensen. Ga eerst kijken op de website studioblackwhite.nl van fotostudio Utrecht voor een eerste impressie en inspiratie voor uw portretfoto’s. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn