Geboortekaartjes

Kaartjes-fabriek - GeboortekaartjesKrijgen jullie een kind? Van harte gefeliciteerd. Dan bent u zich vast en zeker al wel een beetje aan het oriënteren op het gebied van geboortekaartjes. We hopen van harte dat u eens de tijd neemt om bij ons op de site te komen kijken als u naar geboortekaartjes op zoek bent. Als u een kind krijgt dan zult u erg veel moeten regelen. Dat is over het algemeen erg leuk want zo komt de voorpret al goed op gang. Denkt u alleen al aan het inrichten van de babykamer, het regelen van de zorg en het kopen van vele producten van speelgoed tot aan keertjes en van meubelen tot aan vervoer. Hoe dan ook, de geboortekaartjes zijn ook erg belangrijk, dat is immers de ideale manier om aan al uw familie en vrienden te laten weten dat uw kind is geboren. Weet u al wat het geslacht van uw kind is? Dan kunt u een mannelijk dan wel vrouwelijk kaartje gaan uitzoeken. Mocht dit nog helemaal niet het geval zijn, dan kun tu natuurlijk altijd een meer universeel kaartje uitzoeken. Uniseks wordt dit ook wel genoemd. En het gaat toch om baby’s dus dan maakt dit ook helemaal niets uit. Wilt u het geslacht niet weten, dan is uniseks sowieso de oplossing want dan weet u in ieder geval honderd procent zeker dat u de perfecte geboortekaartjes al vast klaar hebt liggen. Afijn, geboortekaartjes laat u toch pas drukken nadat uw kind geboren wordt. Misschien bepaalt u samen de naam pas na de geboorte, zeker als het geslacht nog niet duidelijk is. Daarnaast worden de kenmerken van de baby ook vaak genoemd zoals:

  • De lengte
  • Het gewicht
  • En ook op welk tijdstip hij of zij geboren is

Dat soort dingen weet u pas na de geboorte. Toch is het handig om van te voren het design van de geboortekaartjes vast uit te zoeken. Dan hebt u dat alvast gedaan en kan de man de gegevens doorgeven en gaan wij aan de slag met het drukken van uw speciale geboortekaartjes.

Vergeet u de geboortekaartjes niet!

Wie wij zijn? Wij zijn een handige online dienst voor uw gewenste geboortekaartjes. Wij kunnen ze dan ook in alle soorten en maten maken en drukken. Dus neemt u snel eens een kijkje op onze website, daar vindt u een erg groot overzicht van alle geboortekaartjes die we op dit moment in ons assortiment hebben. Wilt u liever niet een standaard kaartje maar wilt u er eentje zelf laten ontwerpen op basis van uw ideeën en wensen? Ook dat is bij ons mogelijk. We raden u aan om in dat geval even contact met ons op te nemen en dit soort dingen over uw gewenste geboortekaartjes door te geven. Dan maken we een aantal schetsen en kunt u vervolgens uw keuze maken. Op die manier garanderen we u dat u een erg bijzonder kaartje hebt ontworpen waar u uw familie en vrienden vast en zeker heel erg blij mee maakt. Het krijgen van een kind is natuurlijk een van de mooiste dingen die in een leven kunnen gebeuren dus dan wilt u er ook alles uit kunnen halen wat mogelijk is. En zo ook voor het design van de geboortekaartjes. Neem dan ook snel gezamenlijk eens een kijkje op onze website: kaartjes-fabriek.nl. Zoals de naam van de site al wel doet vermoeden zijn we niet enkel gespecialiseerd op het gebied van geboortekaartjes maar hebben we nog veel meer type kaartjes in huis. Wilt u dus eens een verjaardagskaartje sturen of zo maar om iemand en hart onder de riem te steken? Alles is bij ons mogelijk en doordat we een zeer grote database hebben zult u zeker met iets unieks op de proppen komen.

Voor meer informatie kunt u eens contact met ons opnemen

Geboortekaartjes ontwerpen is leuk en we raden u dit van harte aan. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen uit ons normale assortiment. Dit updaten we veelvuldig dus als u deze week niet echt iets leuks vindt, dan is er altijd volgende week nog of de week daarop. Het bestellen van geboortekaartjes is een peulenschil en gaat net als het bestellen van menigeen ander product via het internet. U geeft dan ook maar aan welke geboortekaartjes u hebben wilt en natuurlijk ook hoeveel u er wilt hebben. Dan vult u uw adres en naam in en vergeet ook niet om uw contactgegevens te vermelden zodat we in contact kunnen komen als we vragen of opmerkingen hebben. Zo krijgt u altijd een berichtje als de geboortekaartjes verscheept worden naar uw huisadres. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? Klim dan even in de pen en schrijf ons een e-mail dan wel een brief. Bellen kan uiteraard ook. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug met alle antwoorden. Wilt u niet nu al bestellen of kunt u simpelweg niet kiezen? Dan raden we het u aan om een profiel aan te maken. Dan hoeft u slechts een keer al uw gegevens in te vullen. Dat scheelt nogal als u later verder wilt zoeken of eens een speciaal kaartje naar iemand wil sturen. U kunt namelijk tevens uw favoriete ontwerpen op een digitaal verlanglijstje zetten en ze dan een voor een afstrepen tot u de perfecte geboortekaartjes hebt gevonden. Inloggen kunt u nadien doen door enkel uw inlognaam en paswoord in te voeren. Een gouden tip dus vergeet dit niet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn