Goochelaar

Goochelaarjordi - GoochelaarBen je op zoek naar een leuke act voor wat entertainment tijdens een feestje of een speciale gelegenheid? Overweeg dan eens het inhuren van een goochelaar. Weinig mensen realiseren zich dat dit een goede mogelijkheid is, zij staan er niet bij stil dat dit echt een optie is. Maar dat is het zeker wel. Zowel voor een kinderfeestje, als voor een feest of gelegenheid waarbij voornamelijk volwassenen aanwezig zijn is een goochelaar een goede optie. Want of je nu jong bent of oud, goochelkunsten spreken echt altijd tot de verbeelding. Kinderen zullen bij het zien ervan versteld staan, ze zullen het gevoel hebben dat er getoverd wordt en laten we eerlijk zijn, als je niet weet dat er bepaalde trucs aan te leren zijn, dan ziet het er inderdaad ook uit als tovenarij. Volwassenen weten natuurlijk dat een goochelaar niet kan toveren, zij weten dat er vele uren aan voorbereiding en oefening nodig zijn voor het onder de knie krijgen van een bepaalde truc. Dat neemt niet weg dat het kijken naar een goochelshow voor hen net zo interessant is. Want juist doordat zij weten dat er bepaalde handigheidjes zijn, zullen zij het des te knap vinden als zij tijdens het optreden niet kunnen ontdekken hoe de goochelaar zijn of haar kunsten nu precies uitvoert. Sommigen zullen tijdens show proberen te achterhalen hoe alle trucs nu eigenlijk uitgevoerd worden, anderen zullen het gewoon over zich heen laten komen. Hoe dan ook, iedereen zal versteld staan van de kunsten van een goede goochelaar. Of je nu jong bent of oud, het is altijd een groot genot om naar te kijken. Dat maakt dat een goochelshow voor heel veel verschillende gelegenheden een erg leuke toevoeging is. Dus als je een leuke act zoekt, is het zeker de moeite waard om dit eens te overwegen.

Goede goochelaar

Als je een goochelaar in gaat huren, dan is het natuurlijk van groot belang dat deze de goochelkunst echt tot in perfectie beheerst. Niets is immers zo tenenkrommend als een goocheltruc die niet goed wordt uitgevoerd. Je kunt dan zien wat het geheim achter de truc is en hoe het fout gaat. In plaats van verbazing over hoe de kunstenaar de goocheltruc voor elkaar krijgt, voel je dan eerder plaatsvervangende schaamte en ergernis. Je wilt er dus zeker van zijn dat als je iemand inhuurt, dat deze echt het vak goed verstaat. Een goede keus is dan goochelaar Jordi. Hij is al van jongs af aan bezig met de kunst van het goochelen en heeft zich dan ook zeker goed bedreven in het vak. Hij heeft trainingen gekregen van Joop Eiland, meegedaan aan verschillende goochelwedstrijden, hiermee prijzen gewonnen en zowel in Nederland als daarbuiten inmiddels vele shows gegeven. De reacties van het publiek zijn altijd zeer enthousiast en de testimonials op zijn website laten zien dat het zeker een goede keus is om goochelaar Jordi in te huren. Een groot pluspunt van Jordi is dat hij tijdens een optreden niet alleen bezig is met de trucs die hij uit wil voeren, maar dat hij er ook echt een show van maakt. Hij zorgt voor een goede interactie met het publiek, of dit nu kleine kinderen of volwassenen zijn. Dit alles doet hij bovendien met veel humor, hij is dus echt een goochelaar die het publiek op veel verschillende manieren weet te vermaken en ze zo een leuke dag of avond bezorgt. Doordat hij inmiddels meer dan twintig jaar ervaring heeft, kan hij echt van iedere act een feestje maken. Als je een goochelaar in wilt gaan huren, dan is Jordi dus absoluut een goede optie.

Verschillende soorten shows

Als je informatie opzoekt over goochelaar Jordi, dan zul je zien dat hij veel verschillende soorten shows kan geven en dat hij voor veel verschillende evenementen in te huren is. Je kunt hem inhuren als:

  • tafelgoochelaar
  • beursgoochelaar
  • centrale act
  • kindergoochelaar
  • bruiloftgoochelaar

Wat moet je nu verstaan onder al deze zaken? Heb je een groot feest, dan kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om de goochelaar in te huren als centrale act. Dit betekent dat hij zijn kunsten aan alle gasten tegelijk laat zien, bijvoorbeeld vanaf een podium. Mensen denken ook meestal dat een goochel act alleen vanaf een podium gegeven kan worden, maar dat is niet het geval. Goochelaar Jordi heeft zich bijvoorbeeld gespecialiseerd in tafel goochelen, wat inhoudt dat hij aan tafel zijn kunsten kan komen laten zien. De gasten zitten er dan echt met hun neus bovenop en dit maakt een heel ander soort show mogelijk. Ook de interactie met het publiek is dan natuurlijk geheel anders. Huur je Jordi in als tafelgoochelaar, dan zal hij dus op jouw feest van tafel naar tafel gaan en steeds een aantal trucs laten zien. Voor bruiloften biedt deze goochelaar speciale programma’s aan, die hij in overleg met het bruidspaar samenstelt en aanpast aan hun wensen. Zo kunnen jullie je grote dag nog extra bijzonder maken. Naast al deze verschillende soorten shows, kun je Jordi ook nog inhuren voor het geven van workshops. Hij laat je dan kennis maken met de wereld van het goochelen en je krijgt uitleg over trucs. Hij laat zien hoe je deze zelf uit kunt voeren en vervolgens ga je hier zelf mee aan de slag. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt als uitje met een vriendengroep of als teambuildingsactiviteit. Voor al deze verschillende activiteiten zit je bij goochelaar Jordi helemaal goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn