Harry Potter merchandise kopen

Bij ons in de familie vieren we altijd Kerstmis met de hele familie. Samen met mijn opa en oma, ooms en tantes en neefjes en nichtjes. In totaal zijn we met meer dan dertig mensen en we vieren het altijd bij mijn opa en oma thuis. Zo lang als ik mij kan herinneren doen wij dit elke eerste kerstdag en ik vind het erg leuk om te doen. Het is een goede manier om alle familieleden weer een keertje te zien en het is altijd erg gezellig. Mijn opa en oma kopen voor iedereen altijd een paar cadeautjes en iedereen koopt altijd een cadeautje voor iemand anders. We trekken van te voren lootjes en voor die persoon moet je een cadeautje kopen. Het kan erg moeilijk zijn om voor iemand een cadeautje te kopen. Als je iemand niet zo goed kent, dan is het lastig om iets leuks te kopen. Gelukkig maakt iedereen altijd een wensenlijstje waarop een aantal voorbeelden staan. We spreken van te voren altijd het bedrag af dat je mag uitgeven voor een cadeautje, meestal is dat vijfentwintig euro. Vorige keer had ik het lootje van mijn neefje getrokken. Ik hoefde zijn wensenlijstje niet te zien, want ik weet dat hij gek is van Harry Potter. Hij heeft alle boeken gelezen, alle films gezien en kan erg enthousiast over Harry Potter vertellen. Hij had op zijn verlanglijstje gezet dat hij Harry Potter merchandise wilde en had een paar voorbeelden gegeven. Op het lijstje stond ook op welke website ik de Harry Potter merchandise kon kopen. Ik wist dat hij al veel Harry Potter Merchandise had en wilde niet iets kopen dat hij al gekocht had, dus ik besloot om iets van het lijstje te kopen.    

Harry Potter merchandise gekocht op spelenmeer.nl

Op zijn lijstje stonden drie artikelen, een shirt, een pop en een boek. Ik wilde eerst de verschillende Harry Potter merchandise zien, zodat ik kon zien welk cadeautje ik het leukste vond. Op de website van het shirt, zag ik dat zijn maat was uitverkocht en ik kon het shirt niet vinden op andere websites. De pop en het boek waren wel te koop, maar ik vond de pop het leukste, dit artikel was te koop op spelenmeer.nl. Op de website van Spel en Meer hebben ze veel verschillende bordspellen en merchandise te koop. Ik wist dat hij al een aantal van deze poppen had en hij verzamelt ze, vandaar dat het mij een goed cadeautje leek. Hij heeft in zijn kamer een aantal van deze poppen staan naast zijn andere Harry Potter merchandise. De pop was goedkoper dan het budget dat we hadden afgesproken, dus ik besloot om ook een boekenbon voor hem te kopen. Hij leest veel, niet alleen Harry Potter boeken, dus ik wist zeker dat hij de bon ook goed kon gebruiken.

Erg blij met het cadeautje van Spel en Meer

Mijn neefje was erg blij met de Harry Potter merchandise en de boekenbon. Hij wist al snel dat ik het cadeautje voor hem gekocht had en vertelde mij dat hij het naast de andere poppen zou zetten. Een paar dagen later kwam ik bij mijn oom een tante langs en toen liet hij zijn verzameling Harry Potter merchandise zien. Ik zag toen ook de pop die ik voor hem gekocht had en die stond vooraan, hij vond het een erg leuk cadeautje. Ik had op spelenmeer Harry Potter merchandise voor mijn neefje gekocht

  • Op de website verkopen ze veel bordspellen en merchandise
  • Het cadeautje voor mijn neefje kon ik hier goedkoop kopen
  • Mijn neefje was erg blij met het cadeautje
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn