Heeft u deze assertiviteitscursus al gezien?

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en daarom ben ik ook altijd op zoek naar mogelijkheden om mijzelf weer verder te kunnen ontwikkelen. Wat ik de laatste jaren wel geleerd heb, is dat het niet altijd een kwestie is van allerlei vaardigheden aanleren, maar dat het ook belangrijk is om te zorgen dat je leert om voor jezelf op te komen. Ik merkte bijvoorbeeld heel vaak op mijn werk dat ik dacht dat ik ergens niet geschikt voor was en daardoor bleef ik altijd maar op de achtergrond staan. Ik wil geen verkeerde dingen zeggen over mijn collega’s want het zijn goede mensen, maar ik merk wel dat wanneer je jezelf aanbiedt bij opdrachten terwijl je het werk niet echt goed kunt uitvoeren, je vaak toch meer voor elkaar krijgt dan wanneer je, zoals ik dus altijd was, heel erg terughoudend blijft. Ik ben daarom gaan kijken of ik een assertiviteitscursus kon gaan volgen want het zou voor alles beter zijn wanneer ik meer zou durven. Ik had al vaker gehoord van mensen dat een  assertiviteitscursus heel interessant kon zijn. Meerdere van mijn vrienden hebben een assertiviteitscursus gevolgd en ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te achterhalen waar ik een goede assertiviteitscursus kon volgen. Ik heb toen gekeken of ik online een goede assertiviteitscursus kon vinden en ik heb gezien dat wanneer ik naar de site van assertief.nl zou gaan, ik hier interessante mogelijkheden zou kunnen vinden om een goede assertiviteitscursus te vinden. Ik ben daarom met veel interesse door het aanbod van deze mensen gaan bladeren en ik heb gezien dat wanneer je hier gaat kijken, je er zeker van kunt zijn dat je heel veel mogelijkheden kunt vinden om een goede assertiviteitscursus te boeken. Ik heb gezien dat veel mensen hier reeds een  assertiviteitscursus  hebben gevolgd en het leek mij daarom ook goed om te zorgen dat ik hier een inschrijving zou doen. Ik had namelijk gelijk in de gaten dat ik tijdens deze assertiviteitscursus aan alle punten kon gaan werken waar ik mee zat. Mocht u zich hierin herkennen, dan kan ik u aanraden om deze assertiviteitscursus ook een keer te bekijken. U zult zien dat u hier heel goed geholpen kunt worden. 

Ik heb veel aan deze assertiviteitscursus gehad

Ik ben heel blij dat ik hier een assertiviteitscursus ben gaan volgen omdat ik gemerkt heb dat ik tijdens deze assertiviteitscursus oefeningen moest doen die de vinger op de zere plek legden. Het fijne was echter dat dit niet vervellend was, integendeel zelfs: het heeft mij heel veel inzichten opgeleverd. Ik durf dankzij deze assertiviteitscursus nu veel beter voor mijzelf op te komen en ik ben daarom erg blij dat ik deze assertiviteitscursus gevolgd heb. 

Wilt u ook meer voor uzelf opkomen? 

Ik merk dat ik dankzij deze assertiviteitscursus veel beter voor mijzelf durf op te komen en ik kan u zeggen dat:

  • ik heel veel aan deze assertiviteitscursus gehad heb
  • ik durf nu veel beter voor mijzelf op te komen 
  • ik deze assertiviteitscursus aan iedereen kan aanbevelen 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site assertief.nl.                

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn