Het advocatenkantoor in Amersfoort bij uitstek

Bij het advocatenkantoor in Amersfoort beter gekend als Delawi staat service voorop. U huurt een advocaat van Advocatenkantoor Delawi in Amersfoort in om uw belangen te behartigen. Het kan daarbij gaan om een simpele schikking maar natuurlijk ook om een civiel proces dat wellicht leidt tot een veroordeling of een vrijspraak door de rechter. Bij een civiel proces is het aan u om de zaak aan het licht te brengen in plaats van een openbaar aanklager. Hebt u bijvoorbeeld ruzie met uw familie? Hebt u ruzie met de baas of met het UWV? Als u het idee hebt dat u onterecht wordt benadeeld dan kunt u een medewerker van dit advocatenkantoor in Amersfoort om advies vragen. U vindt meer informatie over dit advocatenkantoor in Amersfoort op advocatenkantoordelawi.nl. Dus mocht u in deze stad of in de omgeving van Amersfoort wonen, dan doet u er goed aan om de website even te bookmarken. Het is voor u te hopen dat u nooit van uw leven een advocaat nodig hebt, maar het geeft u waarschijnlijk wel een goed gevoel om er eentje achter de hand te hebben. Dit advocatenkantoor in Amersfoort is gespecialiseerd in onder andere familierecht, arbeidsrecht en de Wet Werk en Bijstand. Dit zijn zaken die tot het civiele recht behoren dus mocht u hier vragen of hulp bij nodig hebben dan staan we voor u klaar. Als het enkel om advies gaat dan kunt u natuurlijk mailen en bellen en dan is het vanzelfsprekend niet zo belangrijk waar u precies vandaan komt. Gaat het om juridische hulp? Dan kunt u beter even op afspraak bij dit advocatenkantoor in Amersfoort langskomen zodat we direct in uw zaak kunnen duiken.

Dankzij dit advocatenkantoor in Amersfoort staat u sterk

We hebben het tot dusver in grote lijnen gehad over de specialisaties van dit advocatenkantoor in Amersfoort. We willen u graag een aantal voorbeelden geven zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden die we u bieden.

  • Misschien hebt u een ruzie over de erfenis van uw overleden ouder. Ruziemaken over geld kan tot grote breuken in de familie leiden. Wilt u scheiden maar is er geen fatsoenlijk woord meer te wisselen met uw partner? Ook dan kan het familierecht soelaas bieden. Wellicht kan dit advocatenkantoor in Amersfoort bemiddelen of uw zaken regelen tijdens een schikking.
  • Bent u onterecht ontslagen, krijgt u loon niet uitbetaald ook al werkt u vele uren per week over of wordt uw tijdelijke contract niet omgezet naar een vast contract terwijl dat contractueel wel zou moeten? De medewerkers van dit advocatenkantoor in Amersfoort kennen alle regels met betrekking tot de arbeidswetgeving uit hun hoofd en kunnen u daarom helpen met problemen op het werk.
  • Bent u werkloos maar lukt het maar niet om de Bijstand aan te vragen? Hebt u het idee dat u te weinig geld krijgt of dat er een te groot bedrag wordt teruggevorderd door de betreffende instanties? Ons advocatenkantoor in Amersfoort zoekt het graag even voor u uit en kan het vervolgens oplossen als er inderdaad iets niet in de haak is.

U leest het, dit advocatenkantoor kan u op allerlei handige manieren helpen. Wacht niet langer maar klim vandaag nog in de pen.

We hebben een aantal specialisaties, dus kijk even op de website

Voor meer voorbeelden kunt u natuurlijk op de website verder lezen. Wij richten ons voornamelijk op particulieren en leveren een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wellicht krijgt u met ons te maken omdat een rechter een advocaat pro deo heeft toegewezen. En anders krijgt u een eerlijke prijsopgave waar we niet vanaf zullen wijken. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn